Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν γυρίζω πίσω γιατί θα φοβάμαι ότι θα χάσω το μέλλον, όσο υπάρχει»

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν γυρίζω πίσω γιατί θα φοβάμαι ότι θα χάσω το μέλλον, όσο υπάρχει»

«Δεν θέλω να γυρίσω πίσω, γιατί φοβάμαι πως θα χάσω το μπρος, το μέλλον, όσο μέλλον υπάρχει», δήλωσε ο σπουδαίος ηθοποιός, Γιώργος Κωνσταντίνου, κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην πολύχρονη καριέρα του, αναφέροντας και την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο.

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου δήλωσε ότι «η ηλικία ακολουθεί ένα περίεργο δρόμο. Πολλές φορές οι άνθρωποι βλέπουν μία σκάλα και σκέφτονται πώς θα την ανέβουν. Εγώ δεν το σκέφτομαι, ανεβαίνω».

«Πιστεύω στη δύναμη του μυαλού μου. Λέω: δεν πονάω, θα το κάνω. Από την ώρα που θα πιστέψεις πως μπορείς να κάνεις κάτι, θα το κάνεις. Δεν υπάρχει κάτι που να λέω ότι δεν μπορώ να το κάνω», επισημαίνει ο σπουδαίος ηθοποιός.

«Μεγαλώνοντας νομίζω πως ωρίμασα. Δεν θέλω να γυρίσω πίσω, γιατί φοβάμαι πως θα χάσω το μπρος, το μέλλον, όσο μέλλον υπάρχει. Έχω γράψει και ένα βιβλίο που αναφέρεται σε αυτό. Υπάρχουν πράγματα που έχουν γίνει και έχουν εντυπωθεί μέσα μας και τα παραμερίζουμε, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε.

“Το Παραλήρημα” λέγεται το βιβλίο και αναφέρεται σε ένα ήρωα που είχε πολλά εντυπωμένα μέσα του αλλά ξέσπασαν σαν παραλήρημα και δεν μπορεί πλέον να ξεφύγει από αυτά. Αλλά η μοίρα του τον παρακινεί να γράψει αυτό το βιβλίο», περιέγραψε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Αυτά δεν φεύγουν ποτέ. Αποθηκεύονται μέσα ώσπου στο βιβλίο μου, μου βγήκαν. Είχα την τύχη να μπορώ να γράψω και εκεί ξέσπασα και ήταν η καλύτερη στιγμή μου. Βγαίνουν όλα αυτά αλλά βγαίνουν με ένα τρόπο που ο κόσμος θα δει και πράγματα από τον εαυτό του», τόνισε ο ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη.

Για την αγάπη του κόσμου είπε πως «το αντιμετωπίζω καθημερινά. Με αγκαλιάζουν, με φιλάνε. Ήταν το μεγαλύτερο κέρδος, περισσότερο και από την άνοδό μου στο θέατρο. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί έπαιξα σε ταινίες πολύ καλές και δικαιώθηκαν στη συνέχεια που βγήκαν στη τηλεόραση. Σε αυτά χρωστάω την αγάπη του κόσμου αλλά αυτές με δικαίωσαν κιόλας».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις