Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Κοψιδάς: Η μεγάλη αποκάλυψη για την πρώην σύντροφό του και την κόρη της

Γιώργος Κοψιδάς: Η μεγάλη αποκάλυψη για την πρώην σύντροφό του και την κόρη της

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΨΙΔΑΣ: Ο ηθοποιός που έγιξεν ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πράγματα που δεν είχαν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο Γιώργος Κοψιδάς για την προσωπική του ζωή, καλεσμένης στην εκπομπή Dot. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, ενώ για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε ότι μεγάλωσε μαζί με την πρώην σύντροφό του την κόρη της, και ακόμα και σήμερα έχουν πολύ καλές σχέσεις και επικοινωνούν.

«Εγώ τη γνώρισα έγκυο. Μου είχε πει από την πρώτη μέρα πως είχε χωρίσει και θα το κρατήσει το παιδί μόνη της. Την ερωτεύτηκα και μείναμε μαζί. Περάσαμε όλη τη φάση της εγκυμοσύνης μαζί. Είδα το παιδί να γεννιέται.

Το παιδί ήταν σαν παιδί μου. Το τάιζα, το έκανα μπάνιο, το μεγάλωσα για κάποιους μήνες. Μετά συνέβησαν κάποια πράγματα και χωρίσαμε. Αλλά το παιδί συνέχισε, ενώ είχαμε χωρίσει, να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα στους γονείς μου και εγώ να πηγαίνω να το βλέπω εκεί. Σαν να ήταν δικό μου.

Η κοπέλα ήταν ξένη και ζούσε μόνη της και δούλευε. Οπότε βρήκε μια οικογένεια. Μετά από ένα χρονικό διάστημα τα ξαναβρήκαμε. Οπότε το παιδί έχει περάσει το μεγάλωμα με τους γονείς μου και τους λέει παππού και γιαγιά, ενώ δεν είναι, ούτε εγώ είμαι ο μπαμπάς του.

Τώρα έχει καλές σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα που είναι στο εξωτερικό αλλά συνεχίζουμε να έχουμε επικοινωνία.

Τώρα είναι 20 χρονών. Μιλάμε ακόμη και με την κοπέλα και με τη μικρή. Το έχω νιώσει το πατρικό ένστικτο. Δε νιώθω ανάγκη να κάνω παιδί, ίσως επειδή εκείνη η ιστορία μου κάλυψε ένα μέρος του πατρικού ενστίκτου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο Γιώργος Κοψιδάς εξέφρασε και την απογοήτευση για την μεταστροφή που σημείωσε στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο Τριαντάφυλλος ήταν ο πρώτος άντρας που πήρα από την ομάδα μου στους Κόκκινους. Ήμασταν κοντά και στην πορεία υπήρξε μια μεταστροφή που τα άλλαξε όλα.

Είχε από την αρχή του παιχνιδιού ένα σκεπτικό το οποίο ήταν βασισμένο στο εξής. Ότι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, είναι σαν να μην έχει γίνει. Το χρησιμοποιούσε αυτό συνέχεια και το έλεγε συνεχώς».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις