Lifestyle

Γιώργος Μανίκας – Έλλη Γελεβεσάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο και τη βάφτιση του γιου τους!

Το TLIFE βρέθηκε στο γάμο του ζευγαριού και τα βαφτίσια του 18 μηνών γιου τους που πραγματοποιήθηκαν στη Βαρυμπόμπη στο κτήμα Αριάδνη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη. Μετά το γάμο του ζευγαριού ακολούθησε η βάφτιση του πρωτότοκου γιου τους που πήρε το όνομα Άγγελος Ιωάννης.

Δες φωτογραφίες

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντάνι Γκλόβερ αποκάλυψε ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ: «Δεν αισθάνομαι ότι είναι το τέλος της ζωής μου»
Ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Φονικό Όπλο» παραδέχεται ότι δυσκολεύεται να αποδεχθεί πλήρως τη διάγνωση, όμως εξακολουθεί να έχει στιγμές διαύγειας και αναμνήσεις που παραμένουν ζωντανές
Ντάνι Γκλόβερ