Lifestyle

Γιώργος Μπένος: «Ποιον και γιατί πρέπει να νοιάζει η προσωπική μου ζωή;»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιώργος Μπένος απαντάει σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή και όχι μόνο, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Λίγο πριν από το φινάλε της επιτυχημένης σειράς «Maestro», ο Γιώργος Μπένος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Αστέρη Κασιμάτη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική ζωή του.

Πώς είσαι όταν ερωτεύεσαι;

Είναι πολύ έντονο το συναίσθημα, που εξελίσσεται σε κάτι βαθύτερο αν δύο άνθρωποι έχουν ωραία πράγματα να μοιραστούν. Όμως δεν μου έχει συμβεί πολλές φορές.

Πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή αυτή την περίοδο;

Είμαι καλά, δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Νιώθω ότι η προσωπική μου ζωή αφορά μόνο εμένα. Θέλω ο κόσμος να με αναζητά μόνο για τη δουλειά μου και αν μπορεί να πάρει ένα μάθημα από ένα κοινωνικό ζήτημα που μας αφορά όλους.

Γι’ αυτό δεν απαντάω σε πολλές προσωπικές ερωτήσεις. Δεν έχει να κάνει με τη διάθεση του άλλου που ρωτάει και δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον αναγνώστη αυτό το κομμάτι. Ποιον και γιατί πρέπει να νοιάζει η προσωπική μου ζωή;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Καλές είναι οι ταμπέλες γιατί από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις, δεν με ενοχλούσε αυτή του ζεν πρεμιέ»
«Διαχρονικά οι ηθοποιοί δούλευαν και ως παρουσιαστές, εγώ δεν έχω θέμα με ανθρώπους που έρχονται και στη δική μας δουλειά από άλλους χώρους», είπε ο ηθοποιός
Αλέξανδρος Μπουρδούμης