Lifestyle

Γιώργος Νταλάρας: «Η ανθρωποφαγία είναι μόδα»

«Η ανθρωποφαγία είναι μόδα», δήλωσε μπροστά στην κάμερα ο Γιώργος Νταλάρας, σχολιάζοντας έτσι τον σάλο που έχει προκληθεί μετά το πρόσφατο ξέσπασμά του σε δημοσιογράφο.

Ο Γιώργος Νταλάρας εμφανίστηκε στην παρουσίαση του βιβλίου της Σάννυ Μπαλτζή το βράδυ της Δευτέρας (29.01.24) και προχώρησε σε νέες δηλώσεις.

«Δεν έχω διαβάσει ακόμα το τελευταίο βιβλίο. Ήδη υπάρχει συνεργασία με την Σάννυ Μπαλτζή, είμαστε στο στούντιο. Θα κάνω ένα πολύ ωραίο τραγούδι, πραγματικά. Θα σας πω δυο λόγια, όχι για άλλα.

Η Σάννυ είναι μια όμορφη, ευγενής, αναρχική. Είναι μια κοπέλα διανοούμενη ρεμπέτισσα και αυτό τα λέει όλα. Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν αυτά που είπα. Η ανθρωποφαγία είναι μόδα», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον για την Αντζελίνα Τζολί 22 χρόνια μετά τον χωρισμό: «Περάσαμε υπέροχα» – Η διαβόητη ιστορία με τα «φιαλίδια αίματος» στον γάμο τους
«Ο καθένας μας είχε ένα μικρό μενταγιόν, κυριολεκτικά με μια σταγόνα αίμα μέσα», εξήγησε o Θόρντον. «Ήταν μια ρομαντική ιδέα και αυτό ήταν όλο. Αλλά όταν τελείωσε "γίναμε βαμπίρ"»
Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον και η Αντζελίνα Τζολί