Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Νταλάρας vs Σάκης Ρουβάς: Μια κόντρα που κρατάει χρόνια

Γιώργος Νταλάρας vs Σάκης Ρουβάς: Μια κόντρα που κρατάει χρόνια

Ανάμεσα σε όσους τα… άκουσαν τις προηγούμενες μέρες από τον Γιώργο Ντάλαρα ήταν και ο Σάκης Ρουβάς. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. 

Τις προηγούμενες μέρες ο Γιώργος Νταλάρας έγινε talk of the town με τα όσα είπε για συναδέλφους του τραγούδιστές που διαφημίζουν… λουκάνικα και μπιφτέκια. Μετά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τα βέλη του συγκέντρωσε και ο Σάκης Ρουβάς, τον οποίο έκρινε… ανάξιο να ερμηνεύσει το «Άξιον Εστί». 

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε  για τις συμβουλές που του είχε δώσε κάποτε και δεν αμέλησε να κάνει εκτενή αναφορά στο γεγονός πως ο Σάκης Ρουβάς «τόλμησε» το 2015 να ερμηνεύσει το «Άξιον Εστί», σε μια συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, κάτι που όπως φαίνεται ο Γιώργος Νταλάρας δεν το ήθελε παρά τις συμβουλές που του είχε δώσει πριν από πολλά χρόνια να εμβαθύνει στη μουσική.

Η αντίθεση του Γιώργου Νταλάρα λογικά δεν είχε να κάνει μόνο με συγκεκριμένα είδη καθώς ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να μην έχει διαφημίσει μπιφτέκια, αλλά έχει λάβει μέρος σε αρκετές άλλες διαφημίσεις.

Όταν ο γνωστός pop star ρωτήθηκε για να απαντήσει σε σχέση με όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, έστειλε «αγάπη μόνο».

Δείτε εδώ το viral video στο instagram του zappit.gr.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις