Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

Γιώργος Παπαγεωργίου: Μεγάλη δυσκολία η πάνα, νομίζω έχω γίνει εξπέρ

Γιώργος Παπαγεωργίου: Μεγάλη δυσκολία η πάνα, νομίζω έχω γίνει εξπέρ

«Φυσικά και σκέφτηκα τη σύγκριση με τη μητέρα μου», λέει ο Γιώργος Παπαγεωργίου, που πριν από μερικούς μήνες έγινε μπαμπάς και απολαμβάνει τον νέο του ρόλο.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε για όλες τις αλλαγές τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές που συμβαίνουν στη ζωή του, το τελευταίο διάστημα, στην εκπομπή Breakfast@Star. «Έχω γίνει εξπέρ στην πάνα», λέει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Εδώ και σχεδόν έναν μήνα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η σύζυγός του Δανάη Μιχαλάκη ζουν στον… ρυθμό της νεογέννητης κόρης τους.

«Ό,τι και να μου είχαν πει για την πατρότητα, είναι κάτι τόσο έντονο, τόσο πρωτόγνωρο που απλά το υποδέχεσαι. Με το που γυρίσαμε από τις διακοπές τον Σεπτέμβρη μέχρι να γεννηθεί η μικρή, ήμουν με ένα κατσαβίδι στο χέρι και έκανα δουλειές. Έπρεπε κάπως το σπίτι να αλλάξει.

Η πάνα ήταν μια μεγάλη δυσκολία μέχρι να καταλάβουμε πως και τι. Μετά από 2-3 φορές νομίζω ότι πια, έχω γίνει εξπέρ σε αυτό. Οι στιγμές που αλλάζω πάνα στην κόρη μου είναι οι στιγμές που νιώθω ότι προσφέρω κι εγώ.

Ένας άντρας μπορεί να προσφέρει, ακόμα και όταν είναι νεογέννητο ένα παιδί. Μπορεί να προσφέρει και ψυχολογικά και πρακτικά, οπότε είναι χαρά μου να το κάνω αυτό», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, είναι ένας από τους ηθοποιούς που συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη.

«Για μένα καταρχάς είναι ένα έργο και ένας ρόλος που είναι τιμή μου να παίζω τον Έντμουντ, είναι από τους πιο σκοτεινούς ρόλους και καλογραμμένους ρόλους Σαίξπηρ, και είναι ευκαιρία για τον κόσμο να έρθει σε επαφή με αυτό το σπουδαίο κείμενο».

Όσον αφορά στην αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη και την αντικατάσταση του από τον Γιάννη Νταλιάννη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανέφερε: «Ανέλαβε (σ.σ. ο Γιάννης Νταλιάνης) μέσα σε μια βδομάδα να κάνει αυτή την πάρα πολύ δύσκολη μετάβαση, από τον ρόλο του Κενθ που έπαιζε στον ρόλο του Βασιλιά Ληρ. Όμως ανταποκρίθηκε τρομερά (…) Συμβαίνουν πάρα πολλές φορές αυτά στο θέατρο είτε για καλές αφορμές είτε για όχι για καλές αφορμές, στη δική μας περίπτωση, τουλάχιστον το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό».

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πιθανή σύγκριση με τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού και απάντησε: «Φυσικά και σκέφτηκα τη σύγκριση με τη μητέρα μου. Όταν σπούδαζα στη σχολή, είχα πάρα πολύ έντονη την επιθυμία μέσα μου να μπορώ να αποδείξω ότι είμαι εδώ με τη δική μου αξία και για να παλέψω για τα δικά μου όνειρα, και όχι για να αποτελέσω συνέχεια σε κάποια οικογενειακή παράδοση.

Την πρώτη φορά που της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, ένιωσε έναν φόβο γιατί ξέρει τη δυσκολία του χώρου».

  

Αναφερόμενος στην ξαφνική απόφαση του OPEN να σταματήσει την προβολή της σειράς «Έρωτας φυγάς» (η οποία θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 από 18 Ιανουαρίου) ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε: «Είναι πια και επίσημο ότι ο “Έρωτας φυγάς” θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. Θα ήταν πολύ κρίμα η συγκεκριμένη σειρά να μη βρει στέγη.

Στην αρχή, όταν έσκασε η βόμβα της αποχώρησης από το Open, υπήρχε ένα βαρύ κλίμα. Συνεχίζαμε όμως κανονικά τη δουλειά μας με αξιοπρέπεια και αγάπη. Όταν ήρθε το νέο ότι η σειρά συνεχίζεται και μετακομίζουμε στον ΑΝΤ1, ήταν μια πολύ χαρούμενη στιγμή».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις