Παρασκευή, 23 Φεβ.
14oC Αθήνα

Γιώργος Σαμπάνης: Άλλαξαν πολλά σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, βρέθηκα σε μια πολύ σοβαρή σχέση κι έφυγα από μια άλλη πολύ μεγάλη

Γιώργος Σαμπάνης: Άλλαξαν πολλά σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, βρέθηκα σε μια πολύ σοβαρή σχέση κι έφυγα από μια άλλη πολύ μεγάλη
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

“Άλλαξε η ζωή μου καταιγιστικά και για έναν ταύρο στο ζώδιο, όπως εγώ, αυτό δεν είναι πολύ εύκολο” τόνισε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Με αφορμή το νέο του διπλό album με τίτλο “Λες και με ξέρεις”, ο Γιώργος Σαμπάνης έδωσε συνέντευξη στην Madame Figaro και στην Ραφαέλα Ράλλη και μίλησε για τα αυτοβιογραφικά στοιχεία που περιέχει και τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή του τα τελευταία χρόνια.

Το διπλό ολοκαίνουριο άλμπουμ Λες και με ξέρεις στα δικά μου αφτιά μοιάζει να αφηγείται μια ιστορία. Ισχύει;

Ναι, αφηγείται την ιστορία τεσσάρων χρόνων καραντίνας, δυσκολιών και ελπίδας. Μια ιστορία για ανθρώπους που βγήκαν από τη ζωή μου… αλλά και για άλλους που ήρθαν για να μείνουν. Νομίζω πως, διαβάζοντας κανείς το εισαγωγικό σημείωμα, μπορεί να καταλάβει. Λέει όλα αυτά που συνέβησαν στο 100%.

Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια άλλαξαν πάρα πολλά. Μέσα σε μία εβδομάδα “έφυγαν” δύο αγαπημένοι μου συγγενείς, ενώ μέσα στην ίδια χρονιά ακόμα ένας. Βρέθηκα σε μια πολύ σοβαρή σχέση, έφυγα από μια άλλη, πολύ μεγάλη, σταμάτησα να συνεργάζομαι με τον μάνατζέρ μου έπειτα από 11 χρόνια, έπειτα ήρθαν άλλοι συνεργάτες… συνεργάτες καρδιάς.

Άλλαξε η ζωή μου καταιγιστικά και για έναν ταύρο στο ζώδιο, όπως εγώ, αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Μέσα σε αυτά πρόσθεσε το ότι στο νέο άλμπουμ δε συνεργάζομαι αποκλειστικά με την Ελεάνα Βραχάλη και αυτό θεωρώ πως είναι η μεγαλύτερη καλλιτεχνική αλλαγή που έχω κάνει τα τελευταία 10 χρόνια.

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού, είμαστε πάρα πολύ φίλοι και φυσικά μπορεί να γράψουμε τον επόμενο δίσκο μαζί.

Τώρα πρόσφατα μάλιστα κάναμε ένα τραγούδι μαζί για τον Σωκράτη Μάλαμα, για την Έλενα Παπαρίζου, όπως και για άλλους καλλιτέχνες, απλώς δε γράψαμε μαζί για μένα. Το Λες και με ξέρεις είναι ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ από συναισθηματική και καλλιτεχνική ανάγκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις