Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιώργος Σεϊταρίδης: Πως είναι σήμερα ο ηθοποιός των Singles

Γιώργος Σεϊταρίδης: Πως είναι σήμερα ο ηθοποιός των Singles

Ύστερα από 10 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης αποφάσισε να επιστρέψει στο θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποσυρθεί στο Πήλιο με τη σύζυγό του, Όλγα.

Σε μια σπάνια συνέντευξη, ο Γιώργος Σεϊταρίδης μίλησε για τη ζωή στο Πήλιο, τη σύζυγό του, την επιστροφή στο θέατρο αλλά και όσα έχουν αλλάξει απ’ όταν ήταν στο απόγειο της δόξας του, ως πρωταγωνιστής στο remake της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή» αλλά και στη σειρά «Singles».

«Τα είχα όλα γύρω στα 30, είχα λεφτά, αναγνωρισιμότητα αλλά κάτι έλειπε στο μέρος της καρδιάς. Το δύσκολο είναι να πάρεις την απόφαση, να αξιολογήσω αυτό που ζητάει το μέσα μου.

Παλεύεις με φόβους, με δαίμονες, με την αλλαγή. Ζώντας 10 χρόνια στο Πήλιο έχω κερδίσει την ησυχία, την ηρεμία μου και μια ωραία ζωή με τη σύζυγο, εδώ παντρευτήκαμε, εδώ θέλησε ο Θεός να μου στείλει αυτήν την ευλογιά να είμαι μαζί της», είπε ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

«Για μένα η Όλγα είναι η ολοκλήρωσή μου, το άλλο μισό που ενώνεται. Είναι η γυναίκα μου.

Πνευματικά, η βοήθειά μου είναι η εκκλησία. Είχα αγάπη για την εκκλησία αλλά απέχθεια για τους παππάδες.

Συνειδητοποίησα τα χάλια μου, τον εγωισμό μου την περηφάνεια μου. Όλοι το ξέρουμε που είμαστε εγωιστές, που έχουμε έπαρση, που είμαστε περήφανοι», συνέχισε.

 

Όσον αφορά στο θέατρο, ο Γιώργος Σεϊτσαρίδης είπε: «Έχει ξαναέρθει η ανάγκη να επιστρέψω στο θέατρο, περίπου 2 χρόνια το παλεύω με την απόφαση.

Δεν έχω αγωνία που θα κάνω θέατρο μετά από δέκα χρόνια, σιγουρά θα είναι αλλιώς γιατί είμαι εγώ αλλιώς».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις