Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιορτή του Πατέρα 2022 – Κατερίνα Καινούργιου: «Χρόνια πολλά μπαμπά», το μήνυμα και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Γιορτή του Πατέρα 2022 – Κατερίνα Καινούργιου: «Χρόνια πολλά μπαμπά», το μήνυμα και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Γιορτή του Πατέρα και τα social media κατακλύστηκαν από ευχές και φωτογραφίες με μπαμπάδες και παιδιά. Τη δική της τρυφερή ανάρτηση έκανε και η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου.

Ως γνωστόν, η Κατερίνα Καινούργιου τρέφει τεράστια αδυναμία και αγάπη στον πατέρα της, γεγονός που έχει εκφράσει και πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA.

Ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τον μπαμπά της:

«Χρόνια πολλά ΜΠΑΜΠΑ. Ξέρω πως ό,τι κι αν έχω κάνει στην ζωή μου το χρωστάω σ’ εσένα, στο χαρακτήρα που έπλασες σε μένα και τις αξίες που μού εμφύτευσες… συγγνώμη για όλες τις φορές που σε πλήγωσα και που φάνηκα αχάριστη και σκληρή… Ξερεις κατι; Έβαλες ψηλά τον πήχη… Κι αν με ρωτήσουν τι θέλω για το μέλλον, θα τους πω έστω και λίγο να νιώσουν τα παιδιά μου όπως εγώ για ‘σένα… την απόλυτη ασφάλεια!

Θα ήθελα να σ’ έχω πάντα καπετάνιο στο δικό μου «καράβι» για την ασφάλεια που μου προσφέρεις, γιατί ξέρεις από φουρτούνες κι εγκαταλείπεις πάντα τελευταίος το πλοίο! Εισαι ο πιο ΔΥΝΑΤΟΣ ανθρωπος που έχω γνωρίσει… και όπως λέει με νεύρα η μαμά… είμαι ίδια ΕΣΥ! Α! Μπαμπά, ξέχασα το πιο σημαντικό … σ’ αγαπώ! (πιο εύκολα μπορώ να το γράψω από το να στο πω)

Χρονια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες… να τους χαιρόμαστε! (ακομα κ αν δεν είναι κοντά σας να ξέρετε πως σας προστατεύουν από κει ψηλά)».

Δείτε και την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις