Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γιώτα Νέγκα: Ενώ ποθώ, παλιότερα τουλάχιστον, δεν έκανα ποτέ το βήμα

Γιώτα Νέγκα: Ενώ ποθώ, παλιότερα τουλάχιστον, δεν έκανα ποτέ το βήμα

Η γνωστή τραγουδίστρια Γιώτα Νέγκα, ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την προσωπική της ζωή, αλλά και τα πράγματα για τα οποία μετανιώνει.

Η Γιώτα Νέγκα μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά και αναφέρθηκε και στη γνωριμία με τον Θάνο Μικρούτσικο που, ενώ ήθελε πάρα πολύ, δεν συνέβη ποτέ.

«Ντρεπόμουν. Πάντα το ‘χω αυτό, μην ενοχλήσω. Ενώ ποθώ, παλιότερα τουλάχιστον δεν έκανα ποτέ το βήμα. Τώρα έχω αρχίσει να ωριμάζω λίγο, από 16 πρέπει να έχω γίνει 17», δήλωσε με χιούμορ η Γιώτα Νέγκα.

«Εκείνος μου είχε πει να τον πάρω και όλο το ανέβαλλα. Είχα και έναν δεύτερο λόγο βέβαια, είχε ήδη αρχίσει η περιπέτεια της υγείας του, που μας τον στέρησε κιόλας.

Και όλο σκεφτόμουν – και αυτό πραγματικά το μετανιώνω – ότι μιλώντας με φίλους και με τη σύζυγό του, μου είπαν ότι θα χαιρόταν πολύ. Αυτό το κρατάω μελανό», εξομολογήθηκε η Γιώτα Νέγκα.

«Δεν έχει νόημα αυτό που έκανα, πραγματικά. Τώρα πια το βλέπω. Το να δηλώνεις τι θα ήθελες είναι πια πολύ κανονικό μέσα μου» είπε κλείνοντας η Γιώτα Νέγκα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις