Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Γκλάστονμπερι με Έλτον Τζον, «Arctic Monkeys» και «Guns N’ Roses»

Γκλάστονμπερι με Έλτον Τζον, «Arctic Monkeys» και «Guns N’ Roses»

Ο Έλτον Τζον μαζί με τα συγκροτήματα «Arctic Monkeys» και «Guns N’ Roses» θα είναι οι κορυφαίοι πρωταγωνιστές του φετινού Φεστιβάλ του Glastonbury.

Για τον θρύλο της ποπ μουσικής Έλτον Τζον θα είναι η τελευταία του συναυλία στη Βρετανία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας αποχαιρετιστήριας περιοδείας του η οποία ξεκίνησε το 2018.

«Είναι ένας τεράστιος θρίαμβος για εμάς που μπορέσαμε να τον φέρουμε εδώ», δήλωσε η συνδιοργανώτρια του φεστιβάλ, Έμιλι Ίβις(Emily Eavis) στο BBC. «Είναι έτοιμος γι’ αυτό. Μίλησε τηλεφωνικά και έχει εξαιρετικές ιδέες. Είναι ενθουσιασμένος» είπε η Ίβις και αποκάλυψε τον τρόπο που τον έπεισε να αποδεχθεί την πρόσκληση μιας και ο Έλτον Τζον είναι από τους καλλιτέχνες που σπάνια εμφανίζονται σε φεστιβάλ.

«Θέλαμε τον Eλτον εδώ και χρόνια. Είχαμε μιλήσαμε πολλές φορές για αυτό, ανάφερε η Ίβις. «Του έγραψα ένα γράμμα και του είπα: «Αν αυτό δεν συμβεί θα είναι η μεγάλη αποτυχία για όλους μας. Ξέρω ότι έχεις κάνει τα πάντα και ότι έχεις εκπληρώσει όλα όσα ήθελες αλλά σε παρακαλώ, μπορείς να έρθεις να παίξεις στο Γκλάστονμπερι;» Μετά από αυτό, εκείνος τηλεφώνησε και είπε το «ναι»».

Η Έμιλι Ίβις ανακοίνωσε επίσης τους πρώτους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ μεταξύ αυτών οι Lizzo, Lana Del Rey, Lil Nas X, Wizkid και οι νικητές της Eurovision Måneskin.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις