Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Γκόρντον Ράμσεϊ: Ελληνίδα γιαγιά βρήκε το φαγητό του αλμυρό – «Έβαλες πολύ αλάτι»

Γκόρντον Ράμσεϊ: Ελληνίδα γιαγιά βρήκε το φαγητό του αλμυρό – «Έβαλες πολύ αλάτι»

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο Γκόρντον Ράμσεϊ, ο οποίος μαζί με την παρέα του επισκέφτηκε Σαντορίνη, Μύκονο, Αθήνα, Μετέωρα και Κρήτη. Ο διάσημος σεφ μαζί με τον Τζίνο και τον Φρεντ πήγαν στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας.

Οι τρεις σεφ ταξίδεψαν με το βαν τους στην Ελλάδα και μαγείρεψαν σε όποιο μέρος τους άρεσε. Η εκπομπή «Gordon, Gino & Fred Go Greek» του ITV είναι ένα ντοκιμαντέρ για τις ομορφιές της ελληνικής γης αλλά και για την πεντανόστιμη και υγιεινή ελληνική κουζίνα.

Ήδη στο Youtube έχουν κυκλοφορήσει κάποια αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ με τον Γκόρντον Ράμσεϊ να κλέβει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. Σε ένα από τα αποσπάσματα η παρέα του Γκόρντον Ράμσεϊ ετοιμάζει Salsa Verde στη Σαντορίνη, με δοκιμαστή μια κυρία η οποία την βρήκε αρκετά… αλμυρή.

Η γιαγιά από την Σαντορίνη που και οι τρεις αποκαλούσαν «giagia» είναι μάστερ στον μουσακά, όπως αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο. Έτσι, με μεγάλη προθυμία ο Ράμσεϊ θέλησε να ετοιμάσει μια μοναδική σαλάτα. 

Ωστόσο, όταν η γιαγιά κλήθηκε να δοκιμάσει απογοητεύτηκε. Ο Ράμσεϊ είχε βάλει πολύ κάππαρη με αποτέλεσμα η σαλάτα να βγει αλμυρή: «Έβαλες πολύ αλάτι» του είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια. Αμέσως η παρέα του άρχισε να τον πειράζει λέγοντας πως «ακόμη και οι θεοί κάνουν λάθη».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις