Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γκουΐνεθ Πάλτροου: Αυτή είναι η θεραπεία που «νίκησε» τον κορονοϊό

Γκουΐνεθ Πάλτροου: Αυτή είναι η θεραπεία που «νίκησε» τον κορονοϊό

Η ηθοποιός Γκουΐνεθ Πάλτροου δεν είναι μόνο διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ που απασχολεί είτε με τις ταινίες της ή τους δημοφιλείς συντρόφους της και την οικογένειά της.

Είναι παράλληλα θιασώτρια της υγιεινής ζωής και ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας «Goop», που προωθεί εναλλακτικές μορφές διατροφής και γυμναστικής. Οι συμβουλές που δίνει και οι πρακτικές που προτείνει προκαλούν αντιδράσεις.

Πρόσφατα, μάλιστα, ομολόγησε ότι πέρασε κορονοϊό. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι κατάφερε να γίνει καλά καθώς χρησιμοποιεί πανάκριβες βιταμίνες που έχει αποκλειστικά η ιστοσελίδα της.

Η δήλωσή της αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Βρετανικού Συστήματος Υγείας. Η διάσημη ηθοποιός είπε ότι το ειδικό τσάι κομπούχα και το κορεάτικο λάχανο Κίμτσι τη βοήθησαν να απαλλαγεί από την κόπωση του κορωνοϊού.

Πριν από έναν χρόνο, ο σερ Σάιμον Στίβενς, επικεφαλής του βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας, την κατηγόρησε για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Η εταιρεία Goop ιδρύθηκε από την ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτροου, το 2017. Είχε πληρώσει πρόστιμο 145.000 δολάρια επειδή έκανε ανακριβείς ισχυρισμούς σχετικά με τα οφέλη προϊόντων της.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα, αλλά και άλλα πιο αμφιλεγόμενα, εξακολουθεί να τα πουλάει χωρίς έλεγχο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις