Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Γκουίνεθ Πάλτροου: Σε δίκη για εγκατάλειψη θύματος σε ατύχημα του σκι – Φωτογραφίες από το δικαστήριο

Γκουίνεθ Πάλτροου: Σε δίκη για εγκατάλειψη θύματος σε ατύχημα του σκι – Φωτογραφίες από το δικαστήριο
Reuters

Ξεκίνησε την Τρίτη (21.3.2023) η δίκη της ηθοποιού Γκουίνεθ Πάλτροου η οποία κατηγορείται ότι τραυμάτισε ένα συνταξιούχο γιατρό και τον εγκατέλειψε όταν έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα.

Ο γιατρός Τέρι Σάντερσον ισχυρίζεται πως από το ατύχημα στο σκι έσπασαν πλευρά του και υπέστη εγκεφαλική βλάβη. Ο ίδιος υποστηρίζει πως η Γκουίνεθ Πάλτροου έδειξε αδιαφορία μετά τον τραυματισμό του, ενώ κατηγορεί την ηθοποιό ότι κατέβαινε την πλαγιά «αφηρημένη» και «χωρίς να προσέχει».

Ο 69χρονος μήνυσε την Πάλτροου για αμέλεια, αφού φέρεται να τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στο Deer Valley Resort. Ο πρώην γιατρός στην αρχική αγωγή του ζητούσε αποζημίωση 3,1 εκατ. δολάρια ενώ πλέον ζητά 300.000.

Η Πάλτροου στη μήνυση του 69χρονου απάντησε κι εκείνη με αγωγή ζητώντας «συμβολική αποζημίωση» ύψους ενός δολαρίου εκτός των δικαστικών εξόδων λέγοντας ότι στην πραγματικότητα αυτός ήταν που τη χτύπησε και τον κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται τη «διασημότητα και τον πλούτο» της.

«Η Πάλτροου έπεσε πάνω στον Σάντερσον με αποτέλεσμα ο πρώην γιατρός να σπάσει τέσσερα πλευρά και να υποστεί διάσειση», υποστήριξε ο δικηγόρος του γιατρού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις