Πέμπτη, 18 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Γωγώ Μπρέμπου: Το τελευταίο επεισόδιο το διάβασα πολύ γρήγορα γιατί δεν ήθελα να αποχωριστώ τη σειρά

Γωγώ Μπρέμπου: Το τελευταίο επεισόδιο το διάβασα πολύ γρήγορα γιατί δεν ήθελα να αποχωριστώ τη σειρά

“Μου έχει αφήσει πολύ ωραία γεύση η δουλειά αυτή” ομολογεί η Γωγώ Μπρέμπου.

Για το επερχόμενο μεγάλο φινάλε της καθημερινής σειράς του Alpha, “Παράδεισος των κυριών” αλλά και την έξαρση της βίας εναντίον των γυναικών μίλησε η Γωγώ Μπρέμπου όταν βρέθηκε καλεσμένη στη Super Κατερίνα το πρωινό της Παρασκευής. 

«Επειδή μ’ έναν τρόπο όλοι δεν θέλαμε να αποχωριστούμε τη σειρά, γιατί είχαμε πολύ ωραίο κλίμα και είναι κάτι που προέκυψε, εγώ το τελευταίο επεισόδιο το διάβασα πολύ γρήγορα.

Μου έχει αφήσει πολύ ωραία γεύση η δουλειά αυτή. Είχα πολύ καλή συνεργασία με τον Σταμάτη Πατρώνη, ο οποίος ήταν ο βασικός σκηνοθέτης των δικών μου σκηνών και με τον Γιάννη Βασιλειάδη που ήταν υπεύθυνος για όλη τη σειρά και είναι ένας υπέροχος σκηνοθέτης, όμως και με τους cameramen.

Όταν είναι πολύωρα τα γυρίσματα είναι πολύ σημαντικοί οι συνεργάτες και ο διευθυντής φωτογραφίας που έκανε καταπληκτική δουλειά» τόνισε αρχικά η ηθοποιός.

«Αυτή η δουλειά απαιτεί μια τεράστια υπομονή από τους cameramen, ικανότητα απ’ τον διευθυντή φωτογραφίας, αντίληψη από τον σκηνοθέτη, από όλους. 

Ευχαριστούμε όλοι γι’ αυτό. Υπήρξε πολύ μεγάλη προσπάθεια και από την παραγωγή. Είναι μια δουλειά που κάναμε με μεράκι. Δεν ξέραμε αν το αποτέλεσμα θα ήταν καλό, όλα είναι απόπειρες. Συνδεθήκαμε, γιατί όταν κάνεις γύρισμα επί δύο χρόνια κάθε μέρα με τους ίδιους ανθρώπους, συνδέεσαι μαζί τους.

Θα μου λείψει πολύ ο Γιώργος Νούσης, που έκανε το γιο μου στη σειρά, αλλά και οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές μου. Η τηλεόραση στη μυθοπλασία έχει φτάσει σ’ ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο παραγωγής».

Σχετικά με την έξαρση της βίας ενάντια στις γυναίκες, τέλος, η Γωγώ Μπρέμπου υπογράμμισε μεταξύ άλλων στην καθημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha πως «δεν με νοιάζει τι συμβαίνει νομικά, αλλά δεν θέλω να φοβάμαι».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις