Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Γουίλ Σμιθ: Είχε κοροϊδέψει κάποιον για τα μαλλιά του παλαιότερα – «Είναι ένα αστείο, ελάτε τώρα»

Γουίλ Σμιθ: Είχε κοροϊδέψει κάποιον για τα μαλλιά του παλαιότερα – «Είναι ένα αστείο, ελάτε τώρα»
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Όπως είναι φυσικό, το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ σε ζωντανή παγκόσμια μετάδοση στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν τα πάντα γύρω από αυτό.

Ο Κρις Ροκ ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre για την απονομή του Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ και άρχισε να λέει κάποια αστεία για τους παρευρισκόμενους, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις απονομές. Όταν, όμως, αναφέρθηκε στη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ και στο κοντό κούρεμά της – το οποίο έχει γιατί πάσχει από αλωπεκία – ο Αμερικανός ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και τον χαστούκισε ενώ μετά του φώναξε να «μην βάλει ξανά στο γ@@@@@@ο στόμα του το όνομα της συζύγου του».

Οι αντιδράσεις είναι αμέτρητες, με πολύ κόσμο να υποστηρίζει την αντίδραση του Γουίλ Σμιθ και να καταδικάζει το άκομψο αστείο του Κρις Ροκ, άλλους να αναφέρουν ότι δεν θα έπρεπε να αντιδράσει έτσι ενώ υπάρχουν και αυτοί που λένε πως «ήταν ένα αστείο όπως όλα τα άλλα που ακούγονται στα Όσκαρ».

 

Παρόλα αυτά, χρήστες του Twitter θυμήθηκαν πως ο Γουίλ Σμιθ είχε πει ένα παρόμοιο… αστείο για έναν άνθρωπο χωρίς μαλλιά και γράφουν πως ο Αμερικανός ηθοποιός έχει κοροϊδέψει παλαιότερα κάποιον με αλωπεκία.

 

Ο Γουίλ Σμιθ δείχνει τον άνδρα και ακούγεται να λέει «πρέπει να κάνει αποτρίχωση με κερί στο κεφάλι του κάθε πρωί» ενώ αφού αντιδρά ο κόσμος, ο ίδιος ακούγεται να λέει «ω, ελάτε τώρα, ήταν ένα αστείο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις