Lifestyle

H Α. Ηλιάδη μιλάει στο TLIFE για την συμμετοχή της στη Eurovision!

Πώς της φαίνοντα τα υπόλοιπα κομμάτια;

Το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη προκάλεσε έντονα σχόλια από το πρώτο του άκουσμα! Η τραγουδίστρια ωστόσο είναι πολύ χαρούμενη με την συμμετοχή της στη Eurovision και το “1000 και 1 νύχτες” είναι ένα κομμάτι στο οποίο πιστεύει πολύ. Το TLIFE την συνάντησε στην πρώτη παρουσίαση όλων των υποψήφιων κομματιών και μας απάντησε με μεγάλη χαρά για την συμμετοχή της αλλά και τα υπόλοιπα τραγούδια.

Ποια είναι τα συναισθήματά σας τώρα που είδατε ολοκληρωμένο το τραγούδι;

Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω κι εγώ. Αυτό για το οποίο ανυπομονούσα ήταν να ακούσει ο κόσμος το κομμάτι. Πάρα πολύ χαρούμενη είμαι σήμερα και πολύ ενθουσιασμένη και περιμένω βέβαια με πολύ αγωνία να δω και τις αντιδράσεις του κόσμου.

Το “1000 και 1 νύχτες” είναι ένα κομμάτι ιδιαίτερο και δεν έχουμε δει στην Eurovision κάτι αντίστοιχο. Πιστεύετε ότι θα πάει καλά και θα το αγαπήσει ο κόσμος;

Νομίζω ότι στη Eurovision γενικά δεν υπάρχουν όρια. Έχουμε ακούσει τα πάντα, όσον αφορά τη μουσική. Εμείς, θέλαμε να δώσουμε το δικό μας στίγμα. Θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα καθαρά ελληνικό τραγούδι και το αγαπάμε πάρα πολύ και το πιστεύουμε και εύχομαι και ο κόσμος να κάνει το ίδιο.

Δες όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου