Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

H Κ. Λέχου αποκαλύπτει το μυστικό που την έχει κρατήσει χρόνια δίπλα στο σύντροφό της!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ”Νησί”, τους γονείς και τ’ ανήψια της, καθώς και για τον έρωτα

Η Κατερίνα Λέχου που δεν διστάζει να δηλώσει πως, η οικογένεια δεν είναι η πρώτη της προτεραιότητα, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Glam”, μίλησε αρχικά, για τη συμμετοχή της στο ”Νησί”, την επιτυχία του και την συνεργασία της με το υπόλοιπο καστ.

”Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Αν και ακούγεται κοινότοπο να λέω ”τι ωραία που περάσαμε”, ήταν κάτι το μαγικό κι αυτό φάνηκε και στο αποτέλεσμα. Όλοι οι συνεργάτες ήταν ένας κι ένας. Για μένα ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα έχει την πρώτη θέση σε όλα. Βεβαίως χρειάστηκαν και λεφτά. Χωρίς χρήματα και χωρίς δουλειά, άλλωστε, δεν μπορείς να πετύχεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Η τηλεόραση θέλει χρήματα για να γίνει καλή. Το ”Νησί” ήταν, για μένα, συνολική ηθική καταξίωση έπειτα από 22 χρόνια δουλειάς.”

Η Κατερίνα έχει δύο αδελφές, την Νέλλη και την Βασιλική, εκ των οποίων η μία έχει 5 παιδιά και η άλλη 3. Τι της λένε τα ανηψάκια της, όταν βλέπουν το ”Νησί”;

”Έχω 8 ανήψια από 6 έως 16 ετών. Η αλήθεια είναι ότι δεν το βλέπουν, γιατί ούτε η Νέλλη ούτε η Βασιλική έχουν τηλεόραση στο πσίτι τους… Κι όμως υπάρχουν και τέτοια σπίτια. Τα… υγιή σπίτια όταν έχουν παιδιά, δεν πρέπει να έχουν τηλεόραση, γιατί θα κολλήσει εκεί το παιδί και δυστυχώς, θα μάθει τον κόσμο από ένα ”κουτί” κι όχι, όπως θα έπρεπε κανονικά.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Glam” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε