Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η Adele στο Μόναχο για τέσσερις συναυλίες το ερχόμενο καλοκαίρι

Η Adele στο Μόναχο για τέσσερις συναυλίες το ερχόμενο καλοκαίρι
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τέσσερις συναυλίες στο Μόναχο θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο καλοκαίρι η Adele

Οι συναυλίες της Adele είναι προγραμματισμένες για τις 2, 3, 9 και 10 Αυγούστου στο Munich Messe σε «ένα χώρο που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για ειδικές εκδηλώσεις», αναφέρει το δελτίο Tύπου. «Η ειδικά κατασκευασμένη αρένα θα είναι ένας συνδυασμός κερκίδων με καθίσματα και θέσεις ορθίων για συνολικά 80.000 άτομα».

Σύμφωνα με το Variety, είναι η πρώτη φορά που η Adele θα εμφανιστεί στην ηπειρωτική Ευρώπη, μετά το 2016.

Η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Ιnstagram αποκάλυψε ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις της και «δεν είχε κάνει άλλα σχέδια όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα».

«Ωστόσο, ήμουν πολύ περίεργη για να μην δώσω συνέχεια και να μην υποκύψω σε αυτή την πρόταση – ένα μοναδικό, κατά παραγγελία pop-up στάδιο, το οποίο προσαρμόζεται στην όποια παράσταση θέλω να κάνω» έγραψε η Adele στη λεζάντα. «Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να περάσω το καλοκαίρι μου και να τελειώσω αυτή την όμορφη φάση της ζωής και της καριέρας μου με συναυλίες πιο κοντά στο σπίτι κατά τη διάρκεια ενός τόσο συναρπαστικού καλοκαιριού», πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Οι εγγραφές για την αγορά εισιτηρίων είναι ανοιχτές μέσω του Αdele.com και διαρκούν μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις