Τετάρτη, 1 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η Cameron Diaz στη νέα σκοτεινή κωμωδία «Outcome» πλάι στον Keanu Reeves

Η Cameron Diaz στη νέα σκοτεινή κωμωδία «Outcome» πλάι στον Keanu Reeves

Η γνωστή ηθοποιός Cameron Diaz, βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις, για να πρωταγωνιστήσει στη νέα σκοτεινή κωμωδία της Apple Original Films «Outcome», πλάι στους Jonah Hill και Keanu Reeves.

Η σκοτεινή κωμωδία «Outcome», σε σκηνοθεσία Jonah Hill, ακολουθεί τον Keanu Reeves στο ρόλο του Reef, «ενός κατεστραμμένου αστέρα του Χόλυγουντ που καλείται να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και τους δαίμονές του και να επανορθώσει μετά τον εκβιασμό που δέχεται μέσω ενός μυστηριώδες βίντεο κλιπ». Λεπτομέρειες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα υποδυθεί η Cameron Diaz δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ο Τζόνα Χιλ έχει αναλάβει και μέρος της παραγωγής της ταινίας σε συνεργασία με τον Matt Dines και τον Ali Goodwin.

Η Κάμερον Ντίαζ, είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από το Hollywood το 2018 και ασχολήθηκε με άλλες δραστηριότητες όπως είναι η συγγραφή και οι επιχειρήσεις.

Κυκλοφόρησε 2 βιβλία για την ευεξία και την υγεία με τίτλο «The Body Book» και «The Longevity Book» ενώ το 2020 με τη βοήθεια της επιχειρηματία Katherine Power ίδρυσε μία εταιρεία κρασιών βιολογικής καλλιέργειας.

Ωστόσο, η ίδια επέστρεψε στην υποκριτική αφού συμμετείχε με τον Jamie Fox, στην κωμωδία δράσης του Netflix, «Back in Action».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις