Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Η Eva Longoria παρουσιάστρια σε ταξιδιωτική εκπομπή του CNN

Η Eva Longoria παρουσιάστρια σε ταξιδιωτική εκπομπή του CNN

Η ηθοποιός Eva Longoria θα παρουσιάσει μια νέα σειρά του CNN+ με θέμα τα ταξίδια και τη γαστρονομία. Στο «Eva Longoria: Searching for Mexico» η πανέμορφη ηθοποιός θα εξερευνά την κουζίνα και τον πολιτισμό του Μεξικού.

«Από τη συγκομιδή της μπλε αγαύης για τεκίλα, όπως έκαναν οι Αζτέκοι κάποτε, μέχρι το αργό μαγείρεμα της παραδοσιακής σάλτσας μόλε στην Οαχάκα, ελάτε με τη Λονγκόρια καθώς ταξιδεύει στις πολλές, όλο ζωή, περιοχές του Μεξικού για να αποκαλύψει τις μοναδικές και πολύχρωμες κουζίνες του» αναφέρει η επίσημη περιγραφή της εκπομπής που θα παρουσιάζει η Eva Longoria. 

Σε δήλωσή της, η Eva Longoria είπε ότι η παρουσίαση της σειράς είναι «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα». «Η συνεργασία με το CNN σε μια γαστρονομική αποστολή σε όλο το Μεξικό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» τόνισε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι είναι είναι τόσο περήφανη για τις μεξικανοαμερικανικές ρίζες της και ανυπομονεί να αποκαλύψει τα κρυμμένα πετράδια του Μεξικού στον κόσμο μέσω του «Searching for Mexico».

Σημειώνεται ότι η σειρά του CNN που θα παρουσιάζει η Eva Longoria προέρχεται από τη RAW, την ίδια κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία που ήταν παραγωγός της «Stanley Tucci: Searching for Italy» με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Στάνλεϊ Τούτσι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις