Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Lady Gaga ποζάρει ως «Πατρίτσια Ρετζάνι» στο εξώφυλλο της Vogue

Η Lady Gaga ποζάρει ως «Πατρίτσια Ρετζάνι» στο εξώφυλλο της Vogue

Η φωτογράφιση της Lady Gaga ως «Πατρίτσια Ρετζάνι», πρώην σύζυγος του Μαουρίτσιο Γκούτσι, για το εξώφυλλο της Vogue, έγινε σε ένα στούντιο χωρίς παράθυρα στο Τσέλσι του Μανχάταν, με εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

Το δημοσίευμα της Vogue περιγράφει την ώρα που ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται μια εντυπωσιακή γυναικεία φιγούρα 1,80, ντυμένη με ένα μακρύ μαύρο καλοκαιρινό πλεκτό φόρεμα και ψηλές μαύρες δερμάτινες πλατφόρμες. «Ας κάνουμε κάτι μαγικό!» λέει η Στέφανι Τζοάν Αντζελίνα Τζερμανότα, γνωστή και ως Lady Gaga, προς το συνεργείο.

Αφαιρεί τα γυαλιά ηλίου της, αγκαλιάζει το συνεργείο της Vogue και λέει: «Ό,τι και να φορέσω, θα υπηρετώ την οδυνηρή ιταλική αίγλη εκ των έσω».

Η Lady Gaga φιλοξενείται ταυτόχρονα στη βρετανική αλλά και την ιταλική έκδοση της Vogue, και μιλά στον Ζιλ Χάτερσλεϊ για το πώς προσέγγισε τον καινούργιο της ρόλο στην ταινία που πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων θεμάτων. Μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram τα δυο εξώφυλλα αλλά και τη γυμνή της πόζα, μαζί με πλήθος άλλων εντυπωσιακών εικόνων από τη φωτογράφιση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Η πρεμιέρα της ταινίας «House of Gucci», στην οποία πρωταγωνιστεί η Lady Gaga, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου. Το 1995, ο Μαουρίτσιο Γκούτσι δέχτηκε δύο σφαίρες στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, καθώς ανέβαινε τα σκαλιά της εισόδου του γραφείου του στο Μιλάνο. Δύο χρόνια μετά, μια ανώνυμη πληροφορία αποκαλύπτει ότι η πρώην γυναίκα του, Πατρίτσια Ρετζάνι, κρύβεται πίσω από την δολοφονία και συλλαμβάνεται.

Η Πατρίτσια γίνεται η «Μαύρη Χήρα» για τον ιταλικό Τύπο και η δίκη προσφέρει συγκλονιστικές αποκαλύψεις, όπως το ποσό των 365.000 δολαρίων που έδωσε η Πατρίτσια σ’ έναν επαγγελματία εκτελεστή και πρώην κατάδικο να τον σκοτώσει. Καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκιση και αποφυλακίστηκε το 2014.

«Υποδυόμενη αυτόν τον χαρακτήρα συνειδητοποίησα ότι όταν σκοτώνεις κάποιον σκοτώνεις πραγματικά τον εαυτό σου» δήλωσε η Lady Gaga, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά στοιχεία από το ρόλο της στην ταινία. «Δεν επιθυμώ να δοξάσω κάποιον που διέπραξε φόνο. Ελπίζω οι γυναίκες που θα τη δουν να σκεφτούν δύο φορές το γεγονός ότι οι πληγωμένοι άνθρωποι “πληγώνουν” τους ανθρώπους. Και αυτό είναι επικίνδυνο. Τι συμβαίνει σε κάποιον», αναρωτιέται, «όταν τον σπρώχνουν στα άκρα;».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Και συνεχίζει: «Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να δουλεύω τον ρόλο και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής: έζησα ως “Πατρίτσια” για ενάμιση χρόνο. Μιλούσα με προφορά εννέα μήνες. Μάλιστα και εκτός κάμερας. Δεν έσπασα ποτέ. Έμεινα μαζί της. Έβαψα αμέσως τα μαλλιά μου και άρχισα να βγάζω φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν η Πατρίτσια ήταν φωτογράφος, αλλά παρατήρησα ότι αγαπούσε τα όμορφα πράγματα. Αν κάτι δεν ήταν όμορφο, το διέγραφα».

Διαβεβαιώνει ότι «Με γοήτευσε το ταξίδι αυτής της γυναίκας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Πέρασε περισσότερο από έναν χρόνο μελετώντας αποκόμματα εφημερίδων, βίντεο, δηλώσεις της. Ήξερε ότι η προφορά της Ρετζάνι θα ήταν το κλειδί στην ταινία. Δούλεψε ακούραστα γι’ αυτό. «Ξεκίνησα με μια συγκεκριμένη διάλεκτο από τη Βινιόλα» εξηγεί. «Στην ταινία, θα ακούσετε την προφορά μου να είναι λίγο διαφορετική ανάλογα σε ποιον μιλάω».

Και τονίζει ότι «Ήταν όνειρο ζωής να κάνω αυτή την ταινία. Κάθε λεπτό της ημέρας σκεφτόμουν τους προγόνους μου στην Ιταλία και τι μου πρόσφεραν για να έχω εγώ μια καλύτερη ζωή. Ήθελα να τους κάνω υπερήφανους. Και γι’ αυτό και αποφάσισα να υποδυθώ μια γυναίκα πραγματική και όχι την εικόνα μιας κακής».

Η Lady Gaga θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue για τον μήνα Νοέμβριο, ενώ στη βρετανική για τον μήνα Δεκέμβριο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις