Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Louis Vuitton άλλαξε θέση στη Ναόμι Κάμπελ γιατί έφτασε καθυστερημένη σε επίδειξη μόδας

Η Louis Vuitton άλλαξε θέση στη Ναόμι Κάμπελ γιατί έφτασε καθυστερημένη σε επίδειξη μόδας

Η Ναόμι Κάμπελ μπορεί να είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη και να έχει περπατήσει στην πασαρέλα για πολύ μεγάλους οίκους μόδας κατά την μακρόχρονη καριέρα της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χρήζει διαφορετικής μεταχείρισης. 

Η 52χρονη καλλονή σύμφωνα με την Daily Maily, θα παρακολουθούσε το show της Louis Vuitton στο Λούβρο περιθώριο επίδειξης μόδας στο Παρίσι. Και παρά το γεγονός ότι καθυστέρησε κατά 45 λεπτά η έναρξη του show, η Ναόμι Κάμπελ άργησε και ένα τέταρτο επιπλέον… Αυτός ήταν και ο λόγος που απομακρύνθηκε από τη θέση που ήταν να καθίσει. 

Το διάσημο μοντέλο πάντως δεν φάνηκε να δυσανασχετεί με αυτή την εξέλιξη και παρακολούθησε υπομονετικά το show από τα πλάγια. Γνωρίζει άλλωστε ότι αυτοί είναι οι «κανόνες» της Εβδομάδας Μόδας και, σύμφωνα με την Daily Mail, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Η ηθοποιός Joanna Lumley θυμήθηκε κάποτε πώς το μοντέλο δέχτηκε επίπληξη επειδή εμφανίστηκε τρεις ώρες καθυστερημένη για να ερμηνεύσει έναν ρόλο στην κωμική σειρά «Absolutely Fabulous».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις