Τρίτη, 5 Μαρ.
14oC Αθήνα

Η Mel C των Spice Girls ακυρώνει την πρωτοχρονιάτικη συναυλία της στην Πολωνία

Η Mel C των Spice Girls ακυρώνει την πρωτοχρονιάτικη συναυλία της στην Πολωνία
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η σταρ των Spice Girls, η Mel C ανακοίνωσε από τα social media ότι δεν θα πραγματοποιήσει την πρωτοχρονιάτικη εμφάνισή της στην Πολωνία. Ο λόγος φαίνεται να είναι η αντιμετώπιση από τις αρχές των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Η τραγουδίστρια των Spice Girls, Mel C, έκανε γνωστό από το διαδίκτυο ότι ακυρώνει την πρωτοχρονιάτικη συναυλία της στην Πολωνία. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μέλανι Τσίσολμ (Melanie Chisholm), ενημερώθηκε για «κάποια ζητήματα» που αφορούν ομάδες ανθρώπων.

«Υπό το πρίσμα ορισμένων θεμάτων που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου, τα οποία δεν ευθυγραμμίζονται με τις κοινότητες που υποστηρίζω, φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να εμφανιστώ στην Πολωνία, όπως είχε προγραμματιστεί, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς», ανέφερε η Mel C στη δήλωσή της στα social media.

Αν και η σταρ δεν διευκρίνισε ποιο ήταν το συγκεκριμένο θέμα πολλοί υπέθεσαν ότι μιλάει για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα για την οποία μάλιστα έχει τιμηθεί με το βραβείο Celebrity Allly στα Βρετανικά βραβεία LGBT.

Σύμφωνα με το Deadline η τραγουδίστρια θα εμφανιζόταν σε ένα σόου της δημόσιας τηλεόρασης της Πολωνίας (TVP) η οποία φέρεται να έχει κατηγορηθεί τα τελευταία χρόνια κατά της συγκεκριμένης κοινότητας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις