Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Paris Hilton «σύστησε» τον γιο της στον κόσμο

Η Paris Hilton «σύστησε» τον γιο της στον κόσμο

Τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της, Φίνιξ, ανέβασε στο Instagram η Paris Hilton. Η γνωστή κληρονόμος και ο σύζυγός της απέκτησαν τον γιο τους μέσω παρένθετης μητέρας.

Με τη φράση «Baby Phoenix, ολόκληρος ο κόσμος μας», η Paris Hilton μοιράστηκε τις δύο πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο instagram.

Στο πρώτο στιγμιότυπο η διάσημη κληρονόμος κρατάει στην αγκαλιά της τον μόλις λίγων μηνών γιο της ενώ στην δεύτερη είναι μαζί με τον σύζυγό της Κάρτερ Ρέουμ και το αγοράκι τους το οποίο καλωσόρισαν τον Ιανουάριο μέσω παρένθετης μητέρας.

Λίγες ώρες πριν η Χίλτον αποκάλυψε στο podcast της iHeartRadio το όνομα του γιου της το οποίο είναι Φίνιξ Μπάρον Χίλτον Ρέουμ.

Όπως είπε, το Φίνιξ σημαίνει ελπίδα, αναγέννηση και μεταμόρφωση ενώ το μεσαίο όνομα του είναι φόρος τιμής στον παππού της, Μπάρον Χίλτον (Barron Hilton) που πέθανε το 2019 σε ηλικία 91 ετών.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Πριν από μερικές μέρες, επίσης, ο Paris Hilton είχε αποκαλύψει ότι στο μαιευτήριο την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος τους ήταν μόνο η ίδια και ο σύζυγός της, στο πλευρό της γυναίκας που κυοφόρησε το παιδί τους.

Η Hilton μάλιστα είχε φορέσει περούκα για να μην την αναγνωρίσει κανείς, αφού τη γέννηση του παιδιού δεν τη γνώριζαν ούτε οι οικογένειες του ζευγαριού!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις