Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Salma Hayek ποζάρει γυμνή σε σάουνα και «ρίχνει» το Instagram

Η Salma Hayek ποζάρει γυμνή σε σάουνα και «ρίχνει» το Instagram
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) είναι μια από τις πιο εκρηκτικές ηθοποιούς και το αποδεικνύει στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, αυτή τη φορά ποζάροντας γυμνή μέσα σε μια σάουνα και κρύβοντας τα απαραίτητα με πετσέτες…

«Αγκαλιάζοντας τη θεραπευτική δύναμη της σάουνας. Ιδρώνοντας, διώχνω το άγχος της εβδομάδας», γράφει στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram η Σάλμα Χάγιεκ. Όπως είναι φυσικό, η ανάρτησή της συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες likes.

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ σήμερα, αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες παντός είδους. Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι ήθελε περισσότερους κωμικούς ρόλους, τους οποίους άρχισε να παίρνει μετά τη συμμετοχή της στις 2 κωμωδίες «Grown Ups» με τον Άνταμ Σάντλερ.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο GQ UK, η Σάλμα Χάγιεκ είχε πει: «Σε όλη μου τη ζωή ήθελα να κάνω κωμωδία και δεν μου έδιναν ρόλους. Μέχρι που γνώρισα τον Άνταμ Σάντλερ, ο οποίος με έβαλε σε μια κωμωδία, αλλά ήμουν στα σαράντα μου! Μου έλεγαν, “είσαι σέξι, οπότε δεν επιτρέπεται να έχεις αίσθηση του χιούμορ”».

Η ανάρτηση της Σάλμα Χάγιεκ:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις