Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η Selena Gomez θέλει «το καλό όλων» και επιστρέφει στα social media

Η Selena Gomez θέλει «το καλό όλων» και επιστρέφει στα social media

Το σίριαλ του δράματος που τροφοδοτεί το διαδίκτυο μεταξύ της Χέιλι Μπίμπερ (Hailey Bieber) και της Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, η Γκόμεζ ανακοίνωσε ότι θα έκανε ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από μια σύντομη και έμμεση συζήτηση μεταξύ της ίδιας και της συζύγου του Τζάστιν Μπίμπερ, λέγοντας: «Είμαι 30 και είμαι πολύ μεγάλη για αυτό». Τώρα, η τραγουδίστρια επέστρεψε στο TikTok με ένα σεμινάριο ομορφιάς και ένα μήνυμα για τους θαυμαστές της.

«Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους τόσο πολύ», έγραψε η Γκόμεζ στην ενότητα σχολίων του βίντεο. «Είμαι βαθιά ευγνώμων στον καθένα από εσάς. Με κάνετε απίστευτα ευτυχισμένη».

«Παρακαλώ, να είστε πιο ευγενικοί και να λαμβάνετε υπόψη την ψυχική υγεία των άλλων», έγραψε. «Η καρδιά μου ήταν βαριά και θέλω μόνο καλό για όλους. Με όλη μου την αγάπη».

Κι όλα αυτά έρχονται ύστερα από τη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ των θαυμαστών της Γκόμεζ και της Μπίμπερ, με τους πρώτους να κατακεραυνώνουν τη σύζυγο του πρώην αγαπημένου της Γκόμεζ, Τζάστιν Μπίμπερ.

Κι από ό,τι φαίνεται παρότι η Σελίνα απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνώριζε πολύ καλά το τι συνέβαινε και το κύμα συμπαράστασης του κοινού προς το πρόσωπό της.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες γίνονται το επίκεντρο διαδικτυακού καυγά.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Χέιλι επέμεινε ότι «δεν υπήρχε διαμάχη» μεταξύ της ίδιας και της Γκόμεζ. «Κανείς από εμάς δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν εκτός από το σεβασμό. Τη σέβομαι πολύ και νομίζω ότι δεν υπάρχουν διαφορές [μεταξύ μας]. Τη σέβομαι», είχε δηλώσει τότε η Χέιλι Μπίμπερ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις