Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η αγνώριστη Madonna καλεί την Αμερική να ξεσηκωθεί κατά των όπλων: «Είναι ο νέος εμβολιασμός»

Μαντόνα

Μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram, η Μαντόνα καλεί τους Αμερικανούς να «ξυπνήσουν» και να εναντιωθούν στη χρήση όπλων. Το μήνυμα της βασίλισσας της ποπ έρχεται λίγες μέρες μετά τους δυο νέους θανάτους και τη δημοσιοποίηση του video σοκ από το θάνατο ενός 13χρονου.

Η Μαντόνα κάλεσε τους Αμερικανούς να αντιμετωπίσουν τον έλεγχο των όπλων όπως τον «νέο εμβολιασμό» μετά τους θανάτους των Άνταμ Τολέντο και Ντόντε Ράιτ.

Διαμαρτυρίες και περισσότερα αιτήματα για μεταρρύθμιση στην αστυνομία και στον έλεγχο των όπλων κλιμακώνονται στις ΗΠΑ μετά τους πρόσφατους θανάτους του 13χρονου Τολέντο και του 20χρονου Ράιτ στις 29 Μαρτίου και 11 Απριλίου αντίστοιχα.

Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Μαντόνα κάλεσε τους Αμερικανούς «να αφυπνιστούν» σε ό,τι αφορά την ένοπλη βία που μαστίζει το έθνος εδώ και χρόνια.

«Υπάρχει ένας νέος εμβολιασμός!» έγραψε η Μαντόνα στη λεζάντα της ανάρτησης. «Λέγεται έλεγχος των όπλων! Πρέπει να είναι υποχρεωτικός. Θα σώσει ζωές!» σημείωσε.

Click4more Νέο βίντεο σοκ στις ΗΠΑ: Αστυνομικός πυροβολεί 13χρονο που έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά

Στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση, η τραγουδίστρια φορά μπλε σκούφο full face και στη συνέχεια εμφανίζεται σε διάφορα κτίρια του Λος Άντζελες να τοιχοκολλά αφίσες με τα συνθήματα #WAKEUPAMERICA και #GUNCONTROLNOW.

«Έχετε ακούσει γι’ αυτόν τον νέο εμβολιασμό στην Αμερική; Θα μας κρατήσει όλους ζωντανούς. Θα μας κρατήσει όλους ασφαλείς. Λέγεται έλεγχος των όπλων» λέει η Μαντόνα στο βίντεο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Σε άλλη ανάρτηση, η βασίλισσα της ποπ αναφέρεται στα δύο πρόσφατα περιστατικά στις ΗΠΑ με άοπλους, οι οποίοι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν από αστυνομικούς.

«Ο Άνταμ Τολέντο ήταν 13 ετών, ο Ντόντε Ράιτ ήταν 20 ετών. Οι αστυνομικοί που τους σκότωσαν κατηγορούνται μόνο για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Αυτό είναι παραφροσύνη. Φρικιαστικό. Και όμως θεωρείται φυσιολογικό στην κοινωνία μας. Ναι οι άνθρωποι σκοτώνουν ανθρώπους, όχι τα όπλα. Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν είναι ενημερωμένη και η οπλοκατοχή είναι πολύ εύκολη. Εάν ήταν παράνομη, κανείς δεν θα ένιωθε την ανάγκη να έχει στην κατοχή του ένα όπλο για να προστατευθεί από εκείνους που έχουν όπλα. Όσο για την αστυνομία που σκοτώνει αθώα παιδιά: πυροβολώντας, δολοφονώντας από ασφυξία και με βάναυσο τρόπο αθώους ανθρώπους… πρέπει να πάνε αμέσως στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής τους. Όχι δίκη, όχι διεφθαρμένο σύστημα δικαιοσύνης».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις