Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Αλέκα Καμηλά και Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς γιορτάζουν 20 χρόνια γάμου με οικογενειακή φωτογραφία

Η Αλέκα Καμηλά και Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς γιορτάζουν 20 χρόνια γάμου με οικογενειακή φωτογραφία

Πέρασαν 20 χρόνια απ’ όταν η Αλέκα Καμηλά και ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς ξεκίνησαν το κοινό τους «ταξίδι» για τη δημιουργία οικογένειας.

Με αφορμή την επέτειό τους, η Αλέκα Καμηλά ανέβασε μια φωτογραφία με τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και τα τρία τους παιδιά, τον Αλεξέι, τη Μίλα και τον Μαξ.

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς συμπληρώνουν φέτος 17 χρόνια παντρεμένοι και 20 χρόνια ως ζευγάρι. Για να πει «χρόνια πολλά» στον σύντροφό της, η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο ανέβασε την οικογενειακή φωτογραφία και εξέφρασε την… απορία της πως πέρασαν!

Η ανάρτηση είχε χιλιάδες likes και σχόλια κι ένα απ’ αυτά ήταν της Μπέτυς Μαγγίρα, η οποία εντυπωσιάστηκε από το πόσο μοιάζει στη μητέρα της η Μίλα!

«Καλέ η Μίλα πως άλλαξε έτσι; Σου μοιάζει Αλέκα τώρα πολύυυυ» έγραψε κάτω από την ανάρτηση η παρουσιάστρια η οποία στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Αλέκα Καμηλά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alekakamila (@alekakamila)

Η οικογένεια έχει παραμείνει στις ΗΠΑ μετά το τέλος της καριέρας του «Πέτζα» και πλέον ο μεγάλος τους γιος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και παίζει μπάσκετ.

Η 17χρονη κόρη τους, Μίλα, εντυπωσιάζει με την ομοιότητα στην μητέρα της, ενώ ο αδελφός της Μαξ είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις