Lifestyle

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «πόσταρε» νέες φωτογραφίες από την «απόδραση» στις Σεϋχέλλες

Με σέξι διάθεση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει στην παραλία στις Σεϋχέλλες, φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου …νοσταλγεί τις Σεϋχέλλες όπου βρέθηκε πρόσφατα και «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram μερικές ακόμα φωτογραφίες της.

Με σέξι διάθεση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει στην παραλία στις Σεϋχέλλες, φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» είχε επιλέξει τον συγκεκριμένο εξωτικό προορισμό για να περάσει το Πάσχα.

Παρότι πέρασε σχεδόν μήνας, η επιχειρηματίας και influencer εξακολουθεί να μοιράζεται με τους follwers της υλικό από την τελευταία της «απόδραση».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει υποστηρίξει ότι η ζωή είναι για να τη ζεις και αυτό κάνει και η ίδια, αφού αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα σε έναν εξωτικό προορισμό, τις Σεϋχέλλες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σταμάτης Κραουνάκης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε να λύσει το όποιο θέμα είχε σε κάποια καλή κλινική»
«Έχω παίξει σε 10.000 θεατές και σε 12 θεατές όταν είχε χιόνι - Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία όταν κάτι πάει χάλια» ανέφερε χιουμοριστικά σε συζήτηση για την καριέρα του
Σταμάτης Κραουνάκης
5
Γιώργος Μαζωνάκης: Ξέσπασε η Μαρίνα του «Voice» που ήθελε να βαφτίσει την κόρη της – «Δεν θέλω ούτε ευρώ από την περιουσία του»
«Αν ο στόχος μου ήταν η δημοσιότητα, το ευκολότερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω σήμερα θα ήταν να δημοσιεύσω όλα όσα έχω κρατήσει ιδιωτικά», έγραψε ακόμα
Γιώργος Μαζωνάκης
19