Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η Amal αναγκάζει τον George Clooney να πουλήσει την Harley!

Η Amal αναγκάζει τον George Clooney να πουλήσει την Harley!

Ο George Clooney είναι έτοιμος να αποχωριστεί ένα από τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά του για έναν καλό σκοπό. Βέβαια κάποιο ρόλο παίζει και η… κρεβατομουρμούρα από την Αμάλ.

Στην ιστορία έχει περάσει η φράση “αυτή μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις”. Και τώρα βρίσκει την εφαρμογή της στον George Clooney. Όπως αναφέρεται στο ebay, “από τότε που ο George Clooney είχε ατύχημα, η σύζυγός του Amal του είπε να μείνει μακριά από τους δύο τροχούς για πάντα“. Το κείμενο συνοδεύει την αγγελία πώλησης της αγαπημένης μοτοσικλέτας του ηθοποιού, μιας Harley – Davidson “του κουτιού” και κάνει αναφορά στο τροχαίο που είχε με σκούτερ ο Clooney στην Ιταλία. “Ο George αγόρασε μία ολοκαίνουργια Harley που έχει διανύσει μόνο 25 μίλια. Είναι δική σας, αν νικήσετε στην υποβολή προσφορών. Είστε υπεύθυνοι για την παραλαβή από το Λος Άντζελες” συμπληρώνει το ebay.

Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός θα δωρίσει τα έσοδα από την πώληση στη μη κερδοσκοπική οργάνωση, Homes For Our Troops, η οποία χτίζει σπίτια για βετεράνους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων με σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο George Clooney και ο φίλος του, δημοσιογράφος του CNN και καρτουνίστας, Jake Tapper οργανώνουν εδώ και ένα μήνα την online δημοπρασία για την πώληση της μηχανής, με προσφορές που ξεκινούν από 28.000 δολάρια.

Η μηχανή του Clooney είναι ένα από τα πιο ακριβά αντικείμενα που πωλούνται στη δημοπρασία, στην οποία συλλέκτες μπορούν να αποκτήσουν επίσης ένα βιβλίο υπογεγραμμένο από μέλη των Beastie Boys και sneakers υπογεγραμμένα από την παρουσιάστρια Ellen Degeneres.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις