Lifestyle

Η Αντζελίνα Τζολί περπάτησε στο κόκκινο χαλί με χτένισμα που θυμίζει κουπ των ’80s

Η Αντζελίνα Τζολί περπάτησε στο κόκκινο χαλί με νέο hair look, στην προβολή της νέας της ταινίας «Maria», που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του AFI Fest στο Λος Άντζελες το Σάββατο (26.10.2024).

Η 49χρονη Αντζελίνα Τζολί μαγνήτισε τα φλας και τα βλέμματα με το νέο της σγουρό μαλλί, σε ξανθές και καστανές αποχρώσεις- ένα χτένισμα που σίγουρα παραπέμπει στα ‘80s.

Η ταινία «Maria», με πρωταγωνίστρια την Τζολί στο ρόλο της θρυλικής τραγουδίστριας της όπερας Μαρίας Κάλλας, σκηνοθετήθηκε από τον Πάμπλο Λαρέιν.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της έρχεται δύο ημέρες αφότου κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «Maria», προκαλώντας την ενθουσιώδη ανταπόκριση των θαυμαστών της.

jolie

jolie

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, επέλεξε ένα σατέν, maxi φόρεμα το οποίο συνδύασε με μια καφέ εσάρπα και κατακόκκινο κραγιόν! 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Cancel Τζορτζ Κλούνεϊ: Οργή στα social media μετά την υπεράσπιση του Τζίμι Κίμελ για το «μέλλουσα χήρα» της Μελάνια
«Διαταραγμένος ή χαζός» γράφουν - Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Κλούνεϊ είπε ότι «τα αστεία είναι αστεία» για την ατάκα του παρουσιαστή Κίμελ για την Μελάνια Τραμπ
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν
Φαίη Σκορδά: «Εχω πάντα δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν» – Το σχόλιό της για την κοινή εμφάνιση με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη
Όλα δείχνουν ότι σε λίγο καιρό θα επισημοποιήσει τη σχέση του με έναν πολιτικό γάμο που θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι
Αλέξανδρος Αθανασιάδης και Φαίη Σκορδά