Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε γιατί «λύγισε»: «Έφυγε και μαζί της έφυγε και ένα μεγάλο κομμάτι μας»

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε γιατί «λύγισε»: «Έφυγε και μαζί της έφυγε και ένα μεγάλο κομμάτι μας»

Ανησυχία προκάλεσε η Δανάη Μπάρκα καθώς μέσα από την εκπομπή της ενημέρωσε πως έχει συμβεί κάτι σοβαρό, αλλά δεν ήταν σε θέση να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες με τους τηλεθεατές.

Μερικά 24ωρα μετά τη συγκεκριμένη εκπομπή, η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, αποκάλυψε πως το συμβάν αυτό το οποίο την τάραξε, δεν είναι άλλο από την απώλεια της καλύτερής της φίλης, της σκυλίτσας της, Ρόξυ, με την οποία πορεύονταν μαζί για 12 χρόνια. 

«Η Ρόξυ “έφυγε”. 12 χρόνια ευτυχίας. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το γράψω ή θα το ζήσω αυτό. Ίσως εθελοτυφλούσα, ίσως έβλεπα ποσό δυνατή είναι και κορόιδευα τον εαυτό μου πως θα είναι για πάντα μαζί μας, ίσως έκανε τα αδύνατα δυνατά να μου δείξει πως αντέχει οτιδήποτε προκύψει και θα φτάσει 100 ετών, ίσως παρατηρούσα την αγάπη που έδινε κι έπαιρνε και ήλπιζα πως αυτή η αγάπη είναι το γιατρικό για την αιωνιότητα…ίσως.. ίσως…ίσως.

Όσοι γνώρισαν την Ροξυ, καταλαβαίνουν απόλυτα τι σημαίνει αυτό. Η Ρόξυ ήταν τα φιλιά που έπαιρνα όταν έκλαιγα στα δύσκολα, στις απώλειες, στις αλλαγές. Η Ρόξυ ήταν η αγκαλιά που λάμβανα όταν ένιωθα ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε τίποτα, όταν πνιγόμουν από λύπη, από απελπισία κι από θυμό. Η Ρόξυ ήταν το σκυλί που όλα τα παιδιά εντυπωσιαζόντουσαν απ’ το μέγεθος και ξεπερνούσαν αμέσως τον φόβο τους και έμπαιναν στην μουσούδα της και έπαιζαν.

Η Ροξυ ερχόταν στα θέατρα, στην εκπομπή, στις βόλτες και έτρεχε να σκουντήξει τους πάντες για να ξεκλέψει ένα χάδι. Η Ρόξυ ήταν η οικογένεια που θα ονειρευόταν κάθε παιδί, κάθε άνθρωπος, κάθε ζευγάρι, κάθε ένας από όλους. Η Ρόξυ έφευγε απ’ το τραπέζι μας στους καφέδες και πήγαινε στα δίπλα τραπέζια να την χαϊδέψουν. Η Ρόξυ “έβγαλε” γάλα χωρίς να είναι έγκυος για τον Μεζέ όταν πρωτοήρθε σπίτι και μετά ξανά για 4 γατάκια νεογέννητα που βρήκαμε στα σκουπίδια και τα μεγαλώσαμε για 1 μήνα σπίτι μας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

Η Ρόξυ ήταν το σκυλί θαύμα. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος με βλέμμα παιδιού, που επέλεξε να ζει στο σώμα ενός σκυλιού γιατί οι άνθρωποι είναι πολύ χειρότεροι. Η Ρόξυ έφυγε και μαζί της έφυγε ένα μεγάλο κομμάτι μας που δεν θα αναπληρωθεί ποτέ. Ρόξυ μου, μας έκανες καλύτερους ανθρώπους» έγραψε στο Ιnstagram της η Δανάη Μπάρκα δημοσιεύοντας και ένα βίντεο με χαρούμενες στιγμές της σκυλίτσας της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις