Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η Δέσποινα Βανδή έκανε τραπέζι για την Καθαρά Δευτέρα και είπε κι ένα τραγούδι

Η Δέσποινα Βανδή έκανε τραπέζι για την Καθαρά Δευτέρα και είπε κι ένα τραγούδι

Γλέντι στο σπίτι της για την Καθαρά Δευτέρα έκανε η Δέσποινα Βανδή και φρόντισε να μοιραστεί με τους followers της στιγμές από την… κουζίνα της.

Μπορεί το έθιμο της Καθαράς Δευτέρας να θέλει πέταγμα χαρταετού αλλά αυτό η Δέσποινα Βανδή δεν το… τήρησε. Φρόντισε όμως να τηρήσει τα υπόλοιπα. Τα… σαρακοστιανά.

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, η γνωστή τραγουδίστρια «άνοιξε» το σπίτι της για να υποδεχτεί φίλους της ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουν.

Καθώς λατρεύει η μαγειρική, η Δέσποινα Βανδή μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της και ετοίμασε σαρακοστιανές λιχουδιές και τις έδειξε στους followers της ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Tik Tok.

Αφού έδειξε τα πιάτα που ετοίμασε, μαζί με την φίλη της Μαρία Χολέβα έστειλαν τα φιλιά τους στους θαυμαστές της και ευχήθηκαν χρόνια πολλά!

@desp1navandiofficial

Καλή Σαρακοστή!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

 

Αλλά το γλέντι δεν σταμάτησε εκεί!

Στη συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή είπε κι ένα… τραγούδι. Αλλά δεν το είπε μόνη. Το είπε με τον καλό της φίλο Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν εκείνη που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο από τη στιγμή που η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ερμηνεύουν ένα αγαπημένο τους τραγούδι!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις