Πέμπτη, 23 Μαΐ
24oC Αθήνα

Η Έιμι Γουαϊνχάουζ μέσα από τα ημερολόγια και τους στίχους της

Η Έιμι Γουαϊνχάουζ μέσα από τα ημερολόγια και τους στίχους της

Τα ημερολόγια και χειρόγραφοι στίχοι της Έιμι Γουαϊνχάουζ θα συμπεριληφθούν σε νέο βιβλίο για την τραγουδίστρια που έφυγε από τη ζωή στα 27 της χρόνια.

Η Έιμι Γουαϊνχάουζ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Κάμντεν στο βόρειο Λονδίνο, στις 23 Ιουλίου 2011, ενώ ήταν μόλις 27 ετών. Το έργο της εξακολουθεί να τιμάται μέχρι σήμερα.

Στη σύντομη ζωή της, η Amy Winehouse κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ – Frank (2003) και Back To Black (2006).

Οι θαυμαστές της Έιμι Γουαϊνχάουζ θα μπορούν σύντομα να ρίξουν μια βαθύτερη ματιά στις σκέψεις και τη ζωή της αείμνηστης τραγουδίστριας στο επερχόμενο βιβλίο «Amy Winehouse: In Her Words», το οποίο θα περιλαμβάνει αποσπάσματα των προσωπικών της ημερολογίων, φωτογραφίες και σημειώσεις της.

Το βιβλίο ανακοινώθηκε μέσω των social media της αείμνηστης τραγουδίστριας, τα οποία διαχειρίζεται το ίδρυμα Amy Winehouse.

Το βιβλίο -σύμφωνα με επίσημη περιγραφή- περιλαμβάνει «τα ημερολόγιά της, που δεν έχουν δημοσιευθεί ξανά, χειρόγραφους στίχους και οικογενειακές φωτογραφίες» για να προσφέρει «μια σπάνια εικόνα για το κορίτσι που μεγάλωσε για να γίνει θρύλος».

Τον πρόλογο του «Amy Winehouse: In Her Words» έγραψαν οι γονείς της, Τζάνις και Μιτς Γουαϊνχάουζ, οι οποίοι είπαν ότι «είναι μία όμορφη νέα συλλογή από σημειώσεις και σκέψεις της Έιμι που δείχνει μια άλλη πλευρά της – τη διασκεδαστική και πνευματώδη».

«Θελήσαμε να τη μοιραστούμε με τους θαυμαστές της Έιμι, ώστε και εκείνοι να απολαύσουν την Έιμι, σύμφωνα με τα δικά της λόγια» επισήμαναν.

Το βιβλίο 288 σελίδων θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins Publishers.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις