Lifestyle

Η εξομολόγηση του Θανάση Αλευρά: «Είμαι επιρρεπής στις καταχρήσεις»

Ο Θανάσης Αλευράς είναι κάτι παραπάνω από ταλαντούχος ηθοποιός και καλλιτέχνης. Αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο θεατρικό έργο «Το έπος της Μαλάμως» όπου κάθε βράδυ καταχειροκροτείται από πλήθος κόσμου που πηγαίνει να τον απολαύσει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δίνει σπάνια συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει πάντα έχει να πει κάτι. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, μίλησε για την ηλικία των 40 – όπου κοντεύει – για το θέατρο, αλλά και για τις καταχρήσεις. Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα