Τετάρτη, 21 Φεβ.
10oC Αθήνα

Η Ελένη Ουζουνίδου για τον Πάνο Νάτση: «Δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα»

Η Ελένη Ουζουνίδου για τον Πάνο Νάτση: «Δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα»
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

«Κάπου εκεί μεταξύ ύπνου και ξύπνιου ένιωσα ότι ήρθε, μου σήκωσε τα σκεπάσματα και μου είπε: “έλα Ελενάκι, σήκω, φεύγω!”», είπε η Ελένη Ουζουνίδου για την εμπειρία που είχε την μέρα που χάθηκε ο Πάνος Νάτσης.

Η Ελένη Ουζουνίδου μίλησε για τον πρόωρο χαμό του συναδέλφου της Πάνου Νάτση  και τον τρόπο που η ίδια το βίωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Breakfast@Star.

«Η ζωή μας μαύρισε από τη στιγμή που ”έφυγε” ο Πάνος. Στα πρώτα δύο επεισόδια δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα. Μετά σιγά-σιγά ηρέμησα και είδα και τα υπόλοιπα», εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός.

«Την ημέρα που μάθαμε το τραγικό γεγονός και, επειδή δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, πήγα και κοιμήθηκα ενώ ήταν μεσημέρι. Κάπου εκεί μεταξύ ύπνου και ξύπνιου ένιωσα ότι ήρθε, μου σήκωσε να σκεπάσματα και μου είπε: έλα Ελενάκι, σήκω, φεύγω!», περιγράφει προκαλώντας ανατριχίλα η Ελένη Ουζουνίδου.

Η Ελένη Ουζουνίδου επίσης μίλησε για τον ενδεχόμενο δεύτερο κύκλο της σειράς «Σέρρες», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Πάνο Νάτση και η οποία αναμένεται να προβληθεί στο Netflix.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα «μπούμε» στο Netflix, γιατί της αξίζει της σειράς. Τα γυρίσματα ξέρω ότι θα ξεκινήσουν την άνοιξη, προσπαθούμε να συζητάμε με τον Γιώργο Καπουτζίδη μόνο χαρούμενα πράγματα, να βρεθούμε ξανά μαζί και να δημιουργήσουμε τη δεύτερη σεζόν», δηλώνει αρχικά η Ελένη Ουζουνίδου.

 

«Καταλαβαίνω και το νιώθω ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τον Γιώργο να γράψει τον δεύτερο κύκλο αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο για τον κόσμο που αγάπησε αυτή τη σειρά», καταλήγει στις δηλώσεις της η Ελένη Ουζουνίδου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις