Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξήγησε πώς προφέρεται σωστά το όνομά της και όλοι το λέμε λάθος

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξήγησε πώς προφέρεται σωστά το όνομά της και όλοι το λέμε λάθος
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξήγησε ποια είναι η σωστή προφορά του ονόματός της και άφησε τους πάντες άναυδους, αφού προφανώς όλοι το διάβαζαν και το έλεγαν λάθος τόσα χρόνια.

Το γνωστό 31χρονο μοντέλο είπε πώς προφέρεται σωστά το όνομά της, στη συνέντευξή της στο New York Fashion Week. Όπως είπε, δεν είναι Έμιλι Ραταϊκόφσκι αλλά… Ρατακόφσκα (Rat-Ah-Kof-Ska). «Είναι ο πολωνικός τρόπος να το προφέρεις», εξήγησε.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Tik Tok και παρουσιάζει κομμάτια της συνέντευξης, είχε «καρφιτσωμένο» ένα σχόλιο που εξηγούσε το όνομα της Έμιλι Ραταϊκόφσκι αλλά με emojis. Για τις… ανάγκες του ονόματος χρησιμοποιήθηκε το emoji αρουραίου (Rat), το emoji αγελάδας (Kof, σαν να ακούγεται cow) και το emoji ενός σκιέρ (Ska, σαν να ακούγεται σκι).

«Το J είναι άηχο. Αυτό είναι το κόλπο για το όνομά μου. Κάποιες φορές, μερικοί το καταφέρνουν σωστά με την πρώτη προσπάθεια αλλά τυχαία», είπε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ή όπως εξήγησε η ίδια, η Έμιλι Ρατακόφσκα.

@toryburch Replying to @emrata she’s right! We’ve got the receipts 🧾 #TikTokFashion #NYFW #ToryBurch #ToryBurchFW23 #EmilyRatajkowski ♬ original sound – Tory Burch

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις