Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Η Εμιλία Κλαρκ απαντά σε όσους υποτιμούν τους ηθοποιούς που παίζουν μπροστά σε green screen

Η Εμιλία Κλαρκ απαντά σε όσους  υποτιμούν τους ηθοποιούς που παίζουν μπροστά σε green screen

Η Εμίλια Κλαρκ, γνωστή ως Daenerys Targaryen από το Game of Thrones, απαντά σε όλους αυτούς που ισχυρίζονται ότι όσοι παίζουν μπροστά σε green screen δεν παίζουν πραγματικά. 

Σε συνέντευξη που έδωσε στους «Los Angeles Times», η Εμίλια Κλαρκ υποστήριξε πως «αυτό που λένε είναι ότι οι ηθοποιοί που παίζουν μπροστά από μία πράσινη οθόνη δεν κάνουν υποκριτική».

«Και τότε λες, “τότε γιατί ζητούν από όλους αυτούς τους σπουδαίους ηθοποιούς να το κάνουν και γιατί λένε ναι;”».

Σύμφωνα με την ηθοποιό αν αυτό δεν είναι «πραγματική» υποκριτική, τότε κορυφαίοι ηθοποιοί, όπως οι συμπρωταγωνιστές της στο «Μυστική Εισβολή», Σάμιουελ Τζάκσον και Ολίβια Κόλμαν δεν θα έπαιρναν ρόλους σε έργα που χρησιμοποιούν πράσινες οθόνες.

Τα σχόλια της Κλαρκ έρχονται περισσότερα από δύο χρόνια αφότου ο Άντονι Χόπκινς, ο οποίος ήταν επίσης στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel ως Όντιν στις ταινίες Thor, έκανε μερικά αμφιλεγόμενα σχόλια για την υποκριτική και το green screen, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του Φεβρουαρίου 2021 στο «The New Yorker».

Ο ηθοποιός είπε τότε ότι όσα έκανε στο “Thor” ήταν άσκοπα από τη στιγμή που τα έκανε μπροστά από μία πράσινη οθόνη και όχι μέσα σε ένα σκηνικό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις