Lifestyle

Η ερωτευμένη Δούκισσα Νομικού υποδέχτηκε την άνοιξη! Φωτό

Με παιχνίδια στον ήλιο ξεκίνησε τον νέο μήνα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Δούκισσα Νομικού απόλαυσε σήμερα την λιακάδα και τα παιχνίδια με τα αγαπημένα της σκυλάκια, κοντά στον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Με μία φωτογραφία της στο Instagram θέλησε να μοιραστεί την χαρά της για την άνοιξη που ξεκινά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δες περισσότερα στο TLIFE.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική φωτογραφία με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη τους, Μαρία – «Παιδί της Παναγίας σ’ έλεγε ο μπαμπάς σου»
Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια και τη γιορτή της Μαρίας Βοσκοπούλου και οι αναμνήσεις από τα οικογενειακά καλοκαίρια στην Κέρκυρα
Ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία