Παρασκευή, 24 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η Φωτεινή Αθερίδου «συστήνει» τον νεογέννητο γιο της: Η ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο

Η Φωτεινή Αθερίδου «συστήνει» τον νεογέννητο γιο της: Η ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε χθες (15.05.2023) η Φωτεινή Αθερίδου, αφού η οικογένεια της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα απέκτησε νέο μέλος και ο μικρός Θοδωρής απέκτησε έναν αδερφό.

Την είδηση πως η Φωτεινή Αθερίδου γέννησε έκανε γνωστή η Δανάη Μπάρκα. Λίγη ώρα μετά, η ευτυχισμένη μαμά έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο και «σύστησε» στους πάντες τον γιο της, ενώ ευχαρίστησε τον γιατρό της και το προσωπικό που η βοήθησαν να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό.

«15/5/2023 μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ… γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται, καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική», έγραψε η Φωτεινή Αθερίδου και κάλεσε τις γυναίκες που θέλουν να γεννήσουν φυσιολογικά ύστερα από καισαρική, να μη φοβούνται.

«Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν», τονίζει η ηθοποιός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotini Atheridou (@fotiniatheridou)

 

Όλη η ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου

15/5/2023 μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ… γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται, καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά, να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη!

Ευχαριστώ θερμά το μαιευτήριο @mitera.gr για την υπέροχη φιλοξενία του, για το φανταστικό προσωπικό του, την ηρεμία και την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ!

Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις