Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε με μια φωτογραφία στις φήμες για χωρισμό με τον Χρήστο Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε με μια φωτογραφία στις φήμες για χωρισμό με τον Χρήστο Μάστορα
NDPPHOTO

Μια φωτογραφία ήταν η απάντηση που έδωσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει από τον Χρήστο Μάστορα και οι οποίες εντάθηκαν μετά την είδηση ότι το μοντέλο έκανε unfollow τον τραγουδιστή στο Instagram.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας, που είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια, είναι τον τελευταίο καιρό αρκετά εξωστρεφείς δημοσιεύοντας στα social media τρυφερά τους στιγμιότυπα.

Ωστόσο, μετά τα unfollow, τα σενάρια για το αν είναι ακόμη μαζί έχουν πάρει «φωτιά». 

Η κίνηση αυτή ωστόσο, δημιούργησε ερωτηματικά για τη σχέση τους, με αποκορύφωμα ένα βίντεο που δημοσίευσε το νεαρό μοντέλο στον λογαριασμό της στο Tik Tok, στο οποίο φαίνεται να τραγουδά ένα τραγούδι της Άννας Βίσση όπου ο στίχος λέει: «Τώρα μαθαίνω, τι σημαίνει, από μακριά κι αγαπημένοι».

Η απάντηση

Και ενώ οι φήμες για χωρισμό φούντωναν, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επανήλθε με νέο Insta-story, όπου ανάρτησε κοινή της φωτογραφία αγκαλιά με τον Χρήστο Μάστορα.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, το ζευγάρι φαίνεται να ποζάρει πάνω σε ένα σκάφος, ανταλλάσσοντας φιλιά με φόντο τη θάλασσα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις