Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Γιάννα Τερζή αποκάλυψε πως είχε όγκο στον νωτιαίο μυελό με μία φωτογραφία

Η Γιάννα Τερζή αποκάλυψε πως είχε όγκο στον νωτιαίο μυελό με μία φωτογραφία

Με μία ανάρτηση της στο Instagram, η Γιάννα Τερζή αποκάλυψε τη μάχη που δίνει αφού είχε όγκο στον νωτιαίο μυελό, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία από το νοσοκομείο στη Γερμανία. 

Η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό πριν από τρία χρόνια. 

Αρχικά έγραψε: «Σήμερα ολοκληρώνω 43 κύκλους γύρω από τον ήλιο. Τέτοιες μέρες 3 χρόνια πριν, μέσα στην καραντίνα, διαγνώστηκα με όγκο στον νωτιαίο μυελό.

Ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους και για πάντα.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες της διάγνωσης, της επέμβασης, της αποκατάστασης, και της συνέχειας της ζωής μου στο συγκεκριμένο post».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi)

Και συνέχισε: «Θα πω μόνο το εξής. Εκείνες τις στιγμές, εκείνα τα δευτερόλεπτα, τις ώρες, τις μέρες, τους μήνες που βρίσκεσαι στα πιο χαμηλά σου, στα πιο αδύναμά σου, στα εγκαταλελειμμένα σου, τότε είναι που γεννιέται ο πιο δυνατός εαυτός σου. Αυτός που θα καθορίσει τι πετάς και τι κρατάς για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Και που σιγά-σιγά θα χτίσει την πιο ξεκάθαρη, ουσιαστική κι αληθινή σχέση με σένα και με τον υπόλοιπο κόσμο. Είμαι ευγνώμων για την γνώση, για τον πόνο, για την ενσυναίσθηση, τη συμπόνια, τα δάκρυα, τις απώλειες, την αγάπη, τη δύναμη, τις αγκαλιές, την οικογένεια, τους φίλους, τους γιατρούς, τα ζωάκια μου, το σώμα μου!!

Και για τα πραγματικά “no fu**s given” που σου μαθαίνει μια τέτοια εμπειρία! Μηδενίζω.. πάει να πει πως ξαναρχίζω».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις