Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η Γκόλντι Χον είχε επαφή με εξωγήινους – «Άγγιξαν το πρόσωπό μου»

Η Γκόλντι Χον είχε επαφή με εξωγήινους – «Άγγιξαν το πρόσωπό μου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η βραβευμένη ηθοποιός Γκόλντι Χον που πλέον διανύει το 77ο έτος της ζωής της, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε επαφή με «δύο ή τρία» εξωγήινα όντα που «άγγιξαν» το πρόσωπό της, όταν ήταν 20 ετών!

Η 77χρονη ηθοποιός είπε ότι «δεν είχε μοιραστεί ποτέ αυτή την ιστορία» και αποφάσισε να το κάνει τώρα. Όπως αποκάλυψε, όλα έγιναν την περίοδο που εργαζόταν ως χορεύτρια στην Καλιφόρνια.

«Αυτή ήταν μια εποχή που, ξέρετε, υπήρχαν πολλές θεάσεις UFO», είπε. «Το θυμάμαι τόσο καθαρά. Πήγα έξω από την πόρτα μου, κάθισα στη μικρή προεξοχή και κοίταξα ψηλά στον σκοτεινό ουρανό. Και είδα όλα αυτά τα αστέρια. Και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν, πόσο μακριά πάει αυτό. Πόσο λίγοι είμαστε; Είμαστε ο μόνος πλανήτης σε ολόκληρο το ευρύ σύμπαν που έχει ζωή σε αυτόν;»

«Είπα: Ξέρω ότι είσαι εκεί έξω, ξέρω ότι δεν είμαστε μόνοι και θα ήθελα να σε γνωρίσω μια μέρα».

Περίπου «τρεις ή τέσσερις μήνες αργότερα», η Γκόλντι Χον θυμήθηκε ότι χόρευε στη West Covina της Καλιφόρνια «που είναι πολύ κοντά σε μια έρημο». Ρώτησε έναν από τους καλύτερους φίλους της αν μπορούσε να πάρει έναν υπνάκο στο αυτοκίνητό του αφού κουράστηκε πολύ κατά τη διάρκεια μιας πρόβας.

«Δεν ξέρω γιατί το είπα αυτό», σκέφτηκε ο Χον. «Δεν ξέρω γιατί δεν ξάπλωσα στην κερκίδα». Αφού μπήκε στο αυτοκίνητο του φίλου της και ετοιμάστηκε να κοιμηθεί, η ηθοποιός είπε ότι άκουσε έναν περίεργο θόρυβο.

«Έλαβα αυτόν τον υψηλό ήχο στο αυτί μου», είπε ο Χον. «Ήταν τόσο υψηλή, υψηλή συχνότητα».

Τότε, κοίταξε έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου και είδε «αυτά τα δύο ή τρία τριγωνικού σχήματος κεφάλια».

«Ήταν ασημί χρώματος, μια γραμμή για στόμα, μικροσκοπική μύτη, χωρίς αυτιά», θυμήθηκε ο Χόουν. “Με έδειχναν, με έδειχναν στο αμάξι σαν να με συζητούσαν, σαν να ήμουν θέμα”.

Η Χον είπε ότι ξαφνικά διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να κινηθεί. «Ήμουν παράλυτη», εξήγησε. “Και σκέφτηκα, Θεέ μου. Θέλω να σηκωθώ. Δεν ήξερα αν ήταν αληθινό ή όχι”.

Είπα “Ω, Θεέ μου. Νομίζω ότι ήρθα σε επαφή με το διάστημα”.

Μόλις συνήλθε, θυμήθηκε τις περιγραφές ατόμων που υποστήριζαν ότι είχαν έρθει σε επαφή με εξωγήινους και που και εκείνα περιέγραφαν ότι είχαν παραλύσει και άκουγαν έναν ήχο υψηλής έντασης κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τους με τους εξωγήινους.

«Έτσι άρχισα να το βλέπω αυτό ως κάτι που μπορεί να είναι αληθινό», είπε.

Χρόνια αργότερα, η Χον επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο του Illinois-Champaign, όπου συνάντησε έναν αστροφυσικό. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, του είπε ότι πίστευε ότι είχε μια εμπειρία στην οποία την επισκέφτηκαν όντα από το διάστημα.

Η ηθοποιός θυμήθηκε ότι οι εξωγήινοι της είχαν αγγίξει το πρόσωπο. «Άγγιξαν το πρόσωπό μου και ένιωθα σα να με αγγίζει το δάχτυλο του Θεού»…

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις