Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Γουάντα Νάρα ανακοίνωσε το χωρισμό της με τον Μάουρο Ικάρντι

Η Γουάντα Νάρα ανακοίνωσε το χωρισμό της με τον Μάουρο Ικάρντι

Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι… τέλος! Η παρουσιάστρια, ηθοποιός, μοντέλο, influencer και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού ανακοίνωσε το χωρισμό τους, μέσω ποστραρίσματος στο Instagram.

Φαίνεται πως το… γυαλί στη σχέση της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι έσπασε για τα καλά. Χωρισμοί, επανασυνδέσεις, πολλές φήμες για απιστία και από τα δυο μέλη του ζευγαριού και πλέον χωρισμός.

Μέσω του λογαριασμού της στο instagram, η 29χρονη ανακοίνωσε πως οι δύο τους χωρίζουν και επίσημα, ζητώντας από τα Μέσα να είναι διακριτικά στη γνωστοποίηση της είδησης από πλευράς τους, σεβόμενοι τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού.

«Είναι πολύ οδυνηρό για μένα να ζω αυτή τη στιγμή. Αλλά, δεδομένης της έκθεσής μου και των υπερβατικών πραγμάτων και των εικασιών των Μέσων Ενημέρωσης, είναι προτιμότερο να το γνωρίζουν από εμένα.

Δεν έχω κάτι άλλο να διευκρινίσω και δεν πρόκειται να δώσω καμία λεπτομέρεια για αυτόν τον χωρισμό. Σας παρακαλώ, σας ζητώ να δείξετε κατανόηση όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μας», ανέφερε στο μήνυμά της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις