Lifestyle

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χαλαρώνει στο Πήλιο – Οι φωτογραφίες με μαγιό από τις διακοπές της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανήρτησε μια σειρά από νέες φωτογραφίες, σε κάποιες από τις οποίες ποζάρει ξέγνοιαστη με το μαγιό της, κάνοντας ηλιοθεραπεία, δίπλα από την πισίνα

Δύσκολους μήνες πέρασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τη δικαστική διαμάχη με την πρώην συνεργάτιδά της, Έλενα Χριστοπούλου, σε μια υπόθεση που δεν έχει λήξει και συνεχίζεται.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θέλησε να αφήσει για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις και τις δουλειές της και έτσι μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, αποφάσισαν να περάσουν τις πασχαλινές διακοπές τους στην εξοχή.

Οι δύο τους φέτος επέλεξαν το Πήλιο, γεγονός που αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από φωτογραφίες που ανήρτησε στα social media.

Τη Δευτέρα του Πάσχα (21.04.2025) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανήρτησε μια σειρά από νέες φωτογραφίες, σε κάποιες από τις οποίες ποζάρει ξέγνοιαστη με το μαγιό της, κάνοντας ηλιοθεραπεία, δίπλα από την πισίνα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Χαλαρώνει στο Πήλιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Απολαμβάνει τις διακοπές της δίπλα στην πισίνα
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

«Οι δυο πλευρές από τις διακοπές του Πάσχα στο Πήλιο», έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην λεζάντα της ανάρτησής της με τις φωτογραφίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σρόιτερ για αρνητικά σχόλια: «Συμφωνώ μαζί τους, όποιος είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία, θα γράψει “το παραδέχτηκε”»
«Στο σπίτι εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λένε τι δουλειές πρέπει να κάνω, τι έχει χαλάσει, ποια βρύση πρέπει να φτιάξω, να κάνω τον "διαιτητή" στους τσακωμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Αντώνης Σρόιτερ
Ελεονώρα Μελέτη για beef με Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με ενοχλεί τίποτα, το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια»
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιόν θα πρωτο-σκοτώσουμε να ησυχάσουμε», ήταν η ατάκα της ηθοποιού που εξόργισε τη δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ελεονώρα Μελέτη
Ο Κόλιν Φάρελ αποθέωσε τη νέα του συμπρωταγωνίστρια, Μάργκοτ Ρόμπι: «Δεν είναι μόνο μια απίστευτη ηθοποιός»
Οι δύο ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ταινία «A Big, Bold, Beautiful Journey», που θα έρθει και στους ελληνικούς κινηματογράφους με τίτλο «Ένα μεγάλο όμορφο τολμηρό ταξίδι»
Ο Κόλιν Φάρελ και η Μάργκοτ Ρόμπι