Lifestyle

Η Ιωάννα Τούνη φωτογραφίζεται με το γιο της στα Κύθηρα: «Το μικρό μου ελληνόπουλο»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει το πρώτο καλοκαίρι με τον γιο της, και αυτή την περίοδο κάνουν διακοπές στα Κύθηρα.

Μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι τρεις τους, ταξίδεψαν σε αρκετούς προορισμούς, από το πατρικό του Δημήτρη στα Καμένα Βούρλα, μέχρι τις Μαλδίβες, εκεί όπου η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε φέτος τα γενέθλιά της.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τα Κύθηρα στα οποία και βρέθηκε πρόσφατα με τον μικρό της.

«Το μικρό μου ελληνόπουλο», έγραψε η Ιωάννα Τούνη χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία με τον γιο της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Τσουβέλας για Γιώργο Μαζωνάκη: «Με σοκάρουν αυτοί που βάζουν το κέρδος πιο πάνω από την ανθρώπινη ζωή»
«Και εμένα με εκνευρίζει πάρα πολύ όταν κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται ένα τραγικό πράγμα που βιώνουμε όλοι για να μιλήσουν αυτοί για τον εαυτό τους», είπε ο κωμικός
Αλέξανδρος Τσουβέλας
Σταμάτης Γονίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Απορώ ενώ ήταν τόσο πανέξυπνος πώς τον παραμύθιασαν, πιάστηκε κορόιδο από αυτά τα λαμόγια»
Αναστάτωση είχε προκαλέσει σχόλιο του Σταμάτη Γονίδη για τον Γιώργο Μαζωνάκη με εκείνον να αναφέρει ότι «Εμείς είμαστε καλά, αυτός...
Γιώργος Μαζωνάκης-Σταμάτης Γονίδης 12