Lifestyle

Η Κ. Παπουτσάκη μιλάει ως “κυρία Πιλαφά” και δηλώνει: “Θα ήθελα ένα παιδί”

Η ηθοποιός μιλάει για τη ζωή της μετά το γάμο!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Κατερίνα Παπουτσάκη που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος” με το Σπύρο Παπαδόπουλο, μίλησε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” για τη ζωή της μετά το γάμο, για το ενδεχόμενο ενός παιδιού και για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα!

Έχει τίμημα η αναγνωρισιμότητα;” Σαφώς και έχει. Αλλά τι νόημα έχει όλο αυτό σε μια Ελλάδα που κυριολεκτικά καταρρέει; Η αποκαλούμενη σόουμπιζ ζούσε και βασίλευε τον καιρό της ευμάρειας. Για ποιο star systrem μιλάμε τώρα; Στις μέρες μας, είναι αγώνας επιβίωσης για όλους….”

Διαταράχτηκε ποτέ η ισορροπία της ζωής σου; “Σαφώς την εποχή  όπου έβλεπα τη ζωή μου κρεμασμένη στα περίπτερα άνοιγα την πόρτα του σπιτιού μου και υπηρχαν διαρκώς παπαράτσι απ’έξω. Ομολογώ ότι ζορίστηκα γιατί έπαψα να νιώθω ελεύθερη. Μέχρι και κρίσεις πανικoύ με έπιαναν.”

Πως είναι η καινούργια σου ζωή; “Νιώθω ασφάλεια και συντροφικότητα, κάτι που αναζητούσα εδώ και χρόνια.”

Πως είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη στο σπίτι;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα