Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η Κατερίνα Στικούδη ξεσπά: Θα φοράω ό,τι θέλω και θα ζω όπως θέλω

Η Κατερίνα Στικούδη ξεσπά: Θα φοράω ό,τι θέλω και θα ζω όπως θέλω

Η Κατερίνα Στικούδη μετράει εβδομάδες αν όχι μέρες για να γίνει πάλι μαμά! Η πανέμορφη τραγουδίστρια κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, ακόμα και στην κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Η «εκρηκτική» τραγουδίστρια και λίαν συντόμως ξανά μητέρα, Κατερίνα Στικούδη, μίλησε για την εγκυμοσύνη της, καθώς έχει μπει στον μήνα της και περιμένει πώς και πώς να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΟΝ time» και τη Σάσα Σταμάτη, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον αγαπημένο της άντρα, Βαγγέλη Σερίφη, αλλά και στον λατρεμένο πρώτο τους γιο, τον Βύρωνα.

– Πότε με το καλό γεννάς;

* Όποτε αποφασίσει ο Νίκος να βγει (γέλια)! Είμαι στον ένατο μήνα και ο γυναικολόγος μου Γιάννης Φρουδαράκης πιστεύει ότι σε τρεις εβδομάδες θα έχω το μωράκι στην αγκαλιά μου.

– Πόσα κιλά έχεις πάρει σε αυτή την εγκυμοσύνη;

* Στο πρώτο μου παιδί, τον Βύρωνα, είχα πάρει δεκαεπτά κιλά και τώρα έχω πάρει δεκαπέντε, αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι γερά τα παιδάκια μου!

– Ο Βύρωνας είναι δύο ετών και τριών μηνών. Έχει καταλάβει ότι θα έχει αδελφάκι;

* Είναι κάτι που το συζητάμε καθημερινά. Χαϊδεύει την κοιλίτσα μου και τη φιλάει και περιμένει πώς και πώς να έρθει ο Νίκος…

– Πολλοί σχολιάζουν τις extreme εμφανίσεις σου. Τι απαντάς;

* Θα φοράω ό,τι θέλω, θα ζω τη ζωή μου όπως θέλω και σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Πάντα τολμούσα κι έκανα εμφανίσεις εκκεντρικές, γιατί το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι αν θα νιώθω εγώ άνετα μέσα στο ρούχο και όχι αν θα αρέσει στον υπόλοιπο κόσμο.

– Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

* Όχι. Εγώ θα μιλήσω θα για μένα. Όσο περνάνε τα χρόνια, ερωτεύομαι περισσότερο τον Βαγγέλη. Με φροντίζει, με αγαπάει και μου το δείχνει με πράξεις κάθε μέρα…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις